Knoxville 151 #1 Публикувано 14 Юни, 2016 Колеги, предстои ми пътуване от Щутгарт до София с кола, някой може ли да потвърди какви са ограниченията за скоростта по магистралите? Австрия, Унгария, Словения, Хърватия - 130. Сърбия - 120. Също ми се върти в главата, че и в Германия въведоха нещо като 130 по уж неограничените магистрали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #2 Отговорено 14 Юни, 2016 Да, това са ограниченията. В Германия няма ограничения. 130 е препоръчителна на повечето места, като само на отделни участъци има ограничения и е максимално позволена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #3 Отговорено 14 Юни, 2016 Онзи ден минавах през Унгария и Словакия,130 е по магистралите и ги спазвай,че дебнат на капан.Стои под някоий мост полицай с радар и хич не го виждаш и след 2-3 км. започват да отбиват от колоната тези които са с превишена наред.Поне 6 патрулки бяха,не могат да смогнат Отделно има и стационарни камери доста! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #4 Отговорено 19 Юни, 2016 В крайна сметка минахме Щутгарт-Мюнхен-Залцбург-Виена-Будапеща-Сегед-Нови Сад-Белград-София, навсякъде се кара спокойно с 10 отгоре на ограничението, в Австрия ми направи впечатление, че местните дори караха по-бързо. Около Виена и Будапеща е опасано с камери. Като цяло в Унгария и Сърбия всеки си караше както иска. В Австрия на няколко места има ремонти, които са обозначени и сигнализирани много добре и не се получават тапи на стесненията, но там лентите са ужасно тесни и трябва да се кара много внимателно. Като цяло пътят е отличен и го препоръчвам, взехме го за 16-17 часа с около 15 спирания за зареждане, тоалетни, винетки и каквото се сетите. В Сърбия спряхме за около час, че ни хвана страшна буря с градушка и ни забави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове