Jump to content
JapCar

Електрически шибидах Акорд

Recommended Posts

Не знам как е нормалното управление на шибидаха, но и на дизеловия и бензиновия Акорд се държи неадекватно според мен, не, че го използвам често...

В книжката пише- бутона назад го отваря, напред го затваря, натискане го накланя/повдига. На практика в крайните затворени положения не спира сам, а отминава малко и остава процеп и в двете посоки... Понякога трябват няколко минути опити докато го спра където трябва. За мен нещо не е наред. Как е при вас?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен управлението естествено е по същия описан начин, но крайните позиции са си коректни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен управлението естествено е по същия описан начин, но крайните позиции са си коректни.

Логично да е така, странно, че при мен и на двете коли не е наред... Може би е често срещан дефект, но пък никой до сега не е споделял.

Не знам и устройството и как се стига до механизмите, за да проверя. Вероятно има крайни изключватели, които не работят или не са си на мястото. Срещал ли е някой чертежи/рисунки на устройството?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко са малки някои снимки ,но горе долу се добива представа.http://omanual.ru/Honda/Accord/7/101200.HTML

Благодаря! Добива се представа, но свалянето на тапицерията по тавана ми се вижда сложно, та не знам дали си струва...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се, отбой.Май съм се заблудил в изводите си, вероятно, защото изключително рядко го ползвам. Това е защото когато го прибирам гледам към него и виждам, че накрая задният край се повдига малко, но не виждам края му и мисля, че при това повдигане оставя процеп. Опитвам се малко да върна, докато застане хоризонтално и като погледна отвън- има процеп. Вече разбрах, че накрая се повдига, за да уплътни...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...