JapCar 309 #1 Публикувано 8 Юни, 2016 Не знам как е нормалното управление на шибидаха, но и на дизеловия и бензиновия Акорд се държи неадекватно според мен, не, че го използвам често... В книжката пише- бутона назад го отваря, напред го затваря, натискане го накланя/повдига. На практика в крайните затворени положения не спира сам, а отминава малко и остава процеп и в двете посоки... Понякога трябват няколко минути опити докато го спра където трябва. За мен нещо не е наред. Как е при вас? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6210 #2 Отговорено 10 Юни, 2016 При мен управлението естествено е по същия описан начин, но крайните позиции са си коректни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 309 #3 Отговорено 10 Юни, 2016 При мен управлението естествено е по същия описан начин, но крайните позиции са си коректни. Логично да е така, странно, че при мен и на двете коли не е наред... Може би е често срещан дефект, но пък никой до сега не е споделял. Не знам и устройството и как се стига до механизмите, за да проверя. Вероятно има крайни изключватели, които не работят или не са си на мястото. Срещал ли е някой чертежи/рисунки на устройството? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 287 #4 Отговорено 10 Юни, 2016 Малко са малки някои снимки ,но горе долу се добива представа.http://omanual.ru/Honda/Accord/7/101200.HTML Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 309 #5 Отговорено 10 Юни, 2016 Малко са малки някои снимки ,но горе долу се добива представа.http://omanual.ru/Honda/Accord/7/101200.HTML Благодаря! Добива се представа, но свалянето на тапицерията по тавана ми се вижда сложно, та не знам дали си струва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 309 #6 Отговорено 11 Юни, 2016 Извинявам се, отбой.Май съм се заблудил в изводите си, вероятно, защото изключително рядко го ползвам. Това е защото когато го прибирам гледам към него и виждам, че накрая задният край се повдига малко, но не виждам края му и мисля, че при това повдигане оставя процеп. Опитвам се малко да върна, докато застане хоризонтално и като погледна отвън- има процеп. Вече разбрах, че накрая се повдига, за да уплътни... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове