rim 20 #1 Публикувано 8 Юни, 2016 Здравейте!От известно време при движение на автомобила и работа на двигателя на място се чува едно леко почукване което е много дразнещо като допра леко педала на съединителя или сложа ръка на гумения маншон на долната помпа на съединителя почукването изчезва .Вилка та на съединителя ли е износена или долната помпа трябва да се регулира?Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #2 Отговорено 8 Юни, 2016 На притискателния диск има щръкнал повече лъч.Често се случва,не е проблем..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 20 #3 Отговорено 10 Юни, 2016 Благодаря за отговора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 20 #4 Отговорено 10 Юни, 2016 (Редактирано) Притискателният диск е на около 3000 км.след смяната Редактирано 10 Юни, 2016 от rim Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #5 Отговорено 13 Юни, 2016 При корейското Валео съм го забелязал.Все пак може винаги да попиташ майсторите като те притеснява нещо.САмо по думите ти не мога да кажа дали е проблем или не... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 20 #6 Отговорено 14 Юни, 2016 Комплекта съединител който сложих тогава е корейско Валео. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 20 #7 Отговорено 17 Юни, 2016 Решението на моя проблем се състоеше в следното: когато са ми сменили горната помпа на съединителя и са регулирали хода на буталото и , не са завили болта който е на конзолата на педала на съединителя и имаше луфт около 1 см.спрямо педала и болта.Този луфт го обрах и проблема засега е решен, вече педала опира в болта и не може да ходи свободно нагоре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Пламен Керчев 1 #8 Отговорено 5 Август, 2016 Да не пускам нова тема. Имам следното питане.Горната помпа си е отишла и предстои смяна. Дали да не сменя и долната. Спирачната течност задължително, че сега е една мътилка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #9 Отговорено 5 Август, 2016 За мътилката е виновна долната,така ,че сменяй комплект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandy 23 #10 Отговорено 18 Август, 2016 Да не пускам нова тема. Имам следното питане.Горната помпа си е отишла и предстои смяна. Дали да не сменя и долната. Спирачната течност задължително, че сега е една мътилка. При мен също беше мътилка без течове от помпите, но имаше загуба на течност от някъде. Оказа се заминал маркуч между двете помпи, целият се беше омаслил външно и явно от разложената по вътрешността гума се е получила мътилката в казанчето. Смених го с "рециклиране" на старият за 38лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове