Lokotron 9 #1 Публикувано 3 Юни, 2016 Колеги имам следния проблем. Педала за съединителя отделя доста доло и скоростите не влизат нормално, в последно време дори когато натисна съединителя от спряло положение и съм на 1-ва скорост колата леко тръгва. Когато е в движение най-трудно влиза 3-та и 5-та, като от 5-та 3-та е почти невъзможно. Педала отделя доста доло, но половината му път след натискане е празен, няма никакво съпротивление. Въпроса ми е някой имал ли го е този проблем и дали е някоя от помпите на съединителя или самият съединител? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #2 Отговорено 3 Юни, 2016 Съединител. Щом и при натиснат педал се опитва да тръгва и скоростите се включват трудно (най-вероятно аксиален лагер заминал). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #3 Отговорено 6 Юни, 2016 Аз съм за помпа ! Правила ми го абсолютно същото. Но все пак - провери нивото на течността - виж бистра ли е . (може просто гумичките на буталцето да са заминали - и да не губи течност)Така или иначе чисто икономически - ремонта на помпата ще ти струва двайсет-трийсет лв. така че аз бих направил първо помпата (съединителя започва да приплъзва и може да караш така половин - една година - не се шегувам и това съм го правил !) (освен това помпата на съединителя , особено долната, е доказано слаба част - със всички условности какво значи слаба част) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #4 Отговорено 22 Март, 2017 Залагам на помпа и по-точно, клапанчето в нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове