manniakk 22 #1 Публикувано 20 Март, 2007 http://parktronik.hit.bg/как ви се струва. дали си заслужава?да знаете някоя по добра идея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 21 Март, 2007 Изглежда доста добре. Обещал съм като "забогатея" да купя на жената розов рекс. Тогава задължително ще трябва да го обурудвам с тази джаджа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #3 Отговорено 21 Март, 2007 на акорда си сложих парктроник с вграден дисплей в огледалото и 6 сензора.искам да кажа ,че е невероятно полезна джаджа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #4 Отговорено 21 Март, 2007 абе някъде бях гледал 6-точков парктроник (2 отпред) с разрешение 15см - вярно че по-скъп към 130+ май бешеИначе 2 неща ме дразнят в Сивика - че опира по легнали полицаи (и при възможност ще сложа Кони като на Demon-a) и че няма начин да се види докъде е задницата при паркиране, което ще лекувам с парктроник... скоро надявам се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Гуджан 0 #5 Отговорено 21 Март, 2007 Наистина е много полезна и удобна джаджа, но се съмнявам, че на тази цена (80лв.) ще бъде вярна. Аз си сложих Cobra за маса пара и когато ми я монтираха пичовете ми показаха разликите при хубавите парктроници и измислените. Разлика има, просто едните не отчитат вярно разстоянията и ти пищи и светка когато му скимне. Ако искаш да слагаш такова нещо поне го пробвай преди това. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #6 Отговорено 21 Март, 2007 Много ми се иска да сложа и аз един.Само ме възпира усещането, че ще остана с разпробита на куп места броня и зле работеща китайска система в крайна сметка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_freak #7 Отговорено 21 Март, 2007 Пичове не знам за вас ама от долните данни които дават производителите се разбира че най-малкото разстояние което покрива джаджата е 40см. А питам аз от 40см до 0 как ще се ориентираш по слух ли? Нали цаката в парктроника е да те ориентира за много малки разстояния и скрити предмети, демек дали по пръдливите улици по центъра можеш да дръпнеш още една боица за да може оня с бетоновоза за не мине през купето ти а само през предния капак , пък и дори да оцелееш при тоя екстремизъм нали че мине некоя лелка или плиткоумно създание и пак че бегаш да разнасяш застрахователната полица при ония на които не им дреме за твоята кола.Разстояниедо обекта Дистанция Дисплей Звук Цвят на скалата > 1.5 м Безопасна - - тишина няма 1.5~1.1м Безопасна 1.5 ~ 1.1 Би..Би..Би зелен 1.0~0.6 м Внимание 1.0 ~ 0.6 БиБиБиБи жълт 0.5~0.4 м Внимание 0.5 ~ 0.4 БиБиБиБи червен < 0.4 м Опасна 0.0 Бииииииии червен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #8 Отговорено 21 Март, 2007 моя е 30см Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #9 Отговорено 21 Март, 2007 то затова е питането, ако знаете по добър на сносна цена. ако давам 80 лв за нещо което не ми върши работа по добре да дам 120 за нещо което ми върши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #10 Отговорено 21 Март, 2007 ами моят е 120лв и е със 6 датчика има и с 8 за 140лв.и вграден дисплей в огледалото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #11 Отговорено 21 Март, 2007 (Редактирано) има ли от къде в софия да се купи това чудо? как се вгражда в огледалото Редактирано 21 Март, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #12 Отговорено 22 Март, 2007 има ли от къде в софия да се купи това чудо? как се вгражда в огледалотоне знам за софия защото съм от ямбол,но ако искаш мога да ти го поръчам и да ти го пратя с наложен платеж. а до колкото монтирането.не се вгражда в твоето огледало а си идва с огледало което се монтира върху твоето.между другото има и такива с отделен дисплей който се монтира някаде по таблото,но на мен ми се вижда доста грозно да се изтепоса някаде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #13 Отговорено 23 Март, 2007 (Редактирано) Пичове не знам за вас ама от долните данни които дават производителите се разбира че най-малкото разстояние което покрива джаджата е 40см. А питам аз от 40см до 0 как ще се ориентираш по слух ли? Нали цаката в парктроника е да те ориентира за много малки разстояния и скрити предмети, демек дали по пръдливите улици по центъра можеш да дръпнеш още една боица за да може оня с бетоновоза за не мине през купето ти а само през предния капак , пък и дори да оцелееш при тоя екстремизъм нали че мине некоя лелка или плиткоумно създание и пак че бегаш да разнасяш застрахователната полица при ония на които не им дреме за твоята кола.Разстояниедо обекта Дистанция Дисплей Звук Цвят на скалата > 1.5 м Безопасна - - тишина няма 1.5~1.1м Безопасна 1.5 ~ 1.1 Би..Би..Би зелен 1.0~0.6 м Внимание 1.0 ~ 0.6 БиБиБиБи жълт 0.5~0.4 м Внимание 0.5 ~ 0.4 БиБиБиБи червен < 0.4 м Опасна 0.0 Бииииииии червенПАРИ на вятъра са тези джаджи на 40 см и кандидат шофор ще се справи номера е 15-5 см да има такъв че с тия датчици само в пустинята и в полето може да паркираш а бордюрчета и ниски саксии дали ще ги отчетат аз не вярвам абе "предпочитам" да ги дам за лепенки на предния и задния джам отколкото за тия боклуци Редактирано 23 Март, 2007 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #14 Отговорено 23 Март, 2007 колеги вижте тукhttp://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=181 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #15 Отговорено 23 Март, 2007 колеги вижте тукhttp://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=181оо. Утре ше скокна до Илиенци да разгледам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #16 Отговорено 24 Март, 2007 днес се оборудвах с един такъв... след кратка борба да разкостя шофьорския праг успях да пусна кабелите и да турна дисплея. утре дупчиме бронята и съм готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #17 Отговорено 24 Март, 2007 вижте и тукTYK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o© #18 Отговорено 25 Март, 2007 Мисля си че избивам рибата с товаIR Parking - 16,40 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #19 Отговорено 25 Март, 2007 в комплекта трябва да имаш едни пръстени които са сложени точно като за твоя проблем.слагаш по един на предните датчици и си ги регулираш от тях.поне вмоя комплект ги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #20 Отговорено 25 Март, 2007 няма такива в моя комплект но утре ще приспособиме нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #21 Отговорено 25 Март, 2007 няма такива в моя комплект но утре ще приспособиме нещо Като ги нагласите и покараш с тах ,дай някъква обща оценка,плс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #22 Отговорено 26 Март, 2007 няма такива в моя комплект но утре ще приспособиме нещо Като ги нагласите и покараш с тах ,дай някъква обща оценка,плс В момента имам малък проблем. Цъфна бушона, може и да е бил малко слаб. Има ли някой идея горе долу колко ампера трябва да е тъй като нямаше в комплекта и аз го слагах отделно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #23 Отговорено 26 Март, 2007 Имах предвид на парктроника... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #24 Отговорено 26 Март, 2007 утре ще погледна и ще ти пиша но по мой спомен е 10а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #25 Отговорено 26 Март, 2007 да сложих 10ка и сега баца. Днес нямах време да си играя с датчиците но се надявам утре да успея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CoolDevil #26 Отговорено 26 Март, 2007 кажете на какво разтояние най-малко засичат предмети.... 30-40 сантима или са по чувствителни...и колко вариянта на пищене имат...(пр. далеч, близо, много близо....)може ако не ви мързи(тези които имате парктроник) да качите и снимки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #27 Отговорено 26 Март, 2007 еми доста е чувствителен. на дисплея ми показва минимум 40см. има 3 или 4 вида на пискане в зависимост от дистанцията. Да измия колата и ще ти ги снимам... ма не знам каква да им гледаш на неколко кръгчета по бронята... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #28 Отговорено 27 Март, 2007 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6690&hl=и до 20 сантиметра да го направят - за мен е напълно ненужна вещ - толкова и на око си могаза чуствителност от 10 сантиметра надолу би ми свършил работа по един сензор на всеки ъгъл ама такива няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #29 Отговорено 29 Март, 2007 същото е и при мен. 40см мин показва на дисплея. Не съм имал възможност да го тествам на 100% защото нямам време да си спретна едни криви втулки та да изпраля сензорите да гледат само назад/напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CoolDevil 9 #30 Отговорено 30 Март, 2007 има надежда да намеря парктроник с камера с вграден дисплей в огледалото и 4 сензора за около 350лв. ако стане врътката мога да зема още няколко за желаещите колеги пишете ако искате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #31 Отговорено 31 Март, 2007 ...IR Parking - 16,40 лв. Аве хора защо я подминавате тази джаджа, както виждате по-долу разстоянието при нея е от 10 см до 2-3 метра + това е и евтинджос купувате си 4 или 5 и сте готови три за отзад и две за отпред "...........При приближаване до препятствието на разстояние, по-малко от това на втора зона (например 10 или 20 сm), прекъснатият звуков сигнал преминава в непрекъснат (или по-високочестотен), предупреждавайки водача, че вече е в опасна близост до препятствието. Дължините на задействане на двете зони могат да се задават в интервала от 10 сm до 2-3 метра посредством два тримера. ..........." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #32 Отговорено 31 Март, 2007 [ Аве хора защо я подминавате тази джаджа, както виждате по-долу разстоянието при нея е от 10 см до 2-3 метра + това е и евтинджос купувате си 4 или 5 и сте готови три за отзад и две за отпред И трябва да отделиш или зумера или светодиода за да имаш звуков сигнал в купето и някой , който да ти измива светодиодите като се изцапат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #33 Отговорено 8 Април, 2007 някой който е слагал парктроник би ли споделил кое е най-удобното място за "прикачане" към светлините за задна ?Директно към стопа май не е удачно защото капака се вдига,сваля... ще трябва бая дълъг кабел с луфт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове