MorpheuSS 0 #1 Публикувано 22 Май, 2016 Здравейте, колеги! Наскоро попаднах на тази тема http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=68486 и останах заинтригуван от джаджата. Въпроса ми е някой дали не знае подобна джаджа продава ли се още, къде и колко струва. За обд 2 има, ама с моя късмет моята е обд 1 с двете букси с 2 и 3 пина. Благодарско предварително на всички прочели темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MorpheuSS 0 #2 Отговорено 22 Май, 2016 (Редактирано) Между другото като направих самодиагностика с окъсяване на буксата ми излиза 1 дълго и 1 късо мигване само ама не намирам грешка 11. Аз ли неправилно разчитам сигналите или? Сорка за спама.. Редактирано 22 Май, 2016 от MorpheuSS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3 Отговорено 24 Май, 2016 Аз бях питал Жоро хондата и той ми каза,че вече не ги прави тези инфоборди, ако намериш някакъв ок, но силно ме съмнява. Инвестицията според мен не си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MorpheuSS 0 #4 Отговорено 25 Май, 2016 (Редактирано) Според мен е готино пък и обичам да си следя показателите на колата. Като карам кола с мулти дисплей винаги гледам моментен разход и съответно карам по-икономично... А някаква идея за проблема със самодиагностиката? Редактирано 25 Май, 2016 от MorpheuSS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandy 23 #5 Отговорено 19 Август, 2016 Аз намерих втора употреба преди няколко месеца в ОЛХ. Човека беше от Варна и се оказа много свестен, изпрати ми го в оригиналното състояние с кутийка, преходник и упътване. На мен ми върши работа, в никакъв случай няма възможностите на професионален уред за диагностика. Сега се опитвам да "сверя" показанията му за LTFT и STFT с някакви базови заложени в контролера на колата. Всичко друго заложено в менюто работи добре. Търси втора ръка, ново няма да намериш наистина...за съжаление. Интересно е наистина защо се отказват момчета от проекта и производството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове