vlado5 18 #1 Публикувано 10 Май, 2016 Здравейте, колеги. Предстои ми смяна на въпросния носач, ще съм Ви благодарен ако имате наблюдение върху тази марка (YAMATO) да я сподели те. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #2 Отговорено 10 Май, 2016 Читави са! Ако проблема е в шарнира, се намира такъв с повечко търсене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 10 Май, 2016 И аз съм слагал части ямато-добри са . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #4 Отговорено 10 Май, 2016 Ако са японски, което е и основното значение на думата, трябва да е повече от добро качеството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado5 18 #5 Отговорено 11 Май, 2016 Благодаря Ви колеги за насоки те. Дълги и безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado5 18 #6 Отговорено 14 Май, 2016 (Редактирано) Колеги отново проблем. В рамките на три дни ми докараха два различни горни носача. То не беше ровене в нета, плюнчене на каталози. По номер на рама и година на производството са търсени, след като пристигнат са различни. Проблем е в тампоните на носача, ако някой ги е сменял ще съм му благодарен ако сподели откъде ги е поръчал(купил). Хонда акорд 1999 f18b2 Редактирано 14 Май, 2016 от vlado5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #7 Отговорено 26 Август, 2017 Колега и аз съм със същият проблем...намери ли решение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #8 Отговорено 28 Август, 2017 Аз сложих CTR японска марка и съм супер доволен за сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #9 Отговорено 28 Август, 2017 след дълго ровене и препращане на носачи,днес го пратих в Пловдив за рециклиране на тампоните на носача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове