Cyreon 201 #1 Публикувано 9 Май, 2016 Oдраскани джанти. Не са изкривени, а само одраскани. Не са дълбоки драскотините, но не мога да ги гледам, защото ме дразнят. Има ли начин да се полират или драскотините единствено с боядисване се премахват? Препоръчайте ми майстор от Бургас или Варна. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6029 #2 Отговорено 10 Май, 2016 Зависи колко са дълбоки драскотините и каква е боята. Дай снимки да видим. И мойте бяха зле и ги пооправих, което може да видиш в тая тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=99087&page=2 Мнение № 42 -как бяха и мнение № 83 -как станаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 201 #3 Отговорено 10 Май, 2016 (Редактирано) http://prikachi.com/images.php?images/201/8798201D.jpg Не се вижда много добре, но има драскотини, които от близо се виждат. Вече тежестите при баланс ги слагат вътре по джантата и той като махна старата остана кофти следа (горе в дясно). Редактирано 10 Май, 2016 от Cyreon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6029 #4 Отговорено 10 Май, 2016 Ооо, това въобще не е много. Ако и другите 3 са така, а най-видимите дефекти са от тези баланси, може да зачистиш мястото и само там да мацнеш малко боица правена по точния цвят на джантата. от метър далечина няма да личи и само ти ще си знаеш къде е. Знам че е супер непрофесионално мнение, и че и ти си педант като мен, но иначе за цялостно пребоядисване на комплекта отиваш на 3 цифрена сума, от която първата цифра може и да не е 1. Отделно ако това са ти единствените джанти, оставаш дни без кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 201 #5 Отговорено 10 Май, 2016 Добре де вместо сам да мацам и да се упражнявам в трудни за мен задачи, не е ли по-добре да се полира от професионалист? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 10 Май, 2016 Ако имаш пари и време нека професионалист го направи. Ако си омажеш джантите, после какво правиш.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове