Jump to content
Cyreon

Надраскани джанти

Recommended Posts

Oдраскани джанти. Не са изкривени, а само одраскани. Не са дълбоки драскотините, но не мога да ги гледам, защото ме дразнят. Има ли начин да се полират или драскотините единствено с боядисване се премахват? Препоръчайте ми майстор от Бургас или Варна. Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи колко са дълбоки драскотините и каква е боята. Дай снимки да видим. И мойте бяха зле и ги пооправих, което може да видиш в тая тема:  http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=99087&page=2 Мнение № 42 -как бяха и мнение № 83 -как станаха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

http://prikachi.com/images.php?images/201/8798201D.jpg

Не се вижда много добре, но има драскотини, които от близо се виждат. Вече тежестите при баланс ги слагат вътре по джантата и той като махна старата остана кофти следа (горе в дясно).

Редактирано от Cyreon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо, това въобще не е много. Ако и другите 3 са така, а най-видимите дефекти са от тези баланси, може да зачистиш мястото и само там да мацнеш малко боица правена по точния цвят на джантата. от метър далечина няма да личи и само ти ще си знаеш къде е. Знам че е супер непрофесионално мнение, и че и ти си педант като мен, но иначе за цялостно пребоядисване на комплекта отиваш на 3 цифрена сума, от която първата цифра може и да не е 1. Отделно ако това са ти единствените джанти, оставаш дни без кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де вместо сам да мацам и да се упражнявам в трудни за мен задачи, не е ли по-добре да се полира от професионалист?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш пари и време нека професионалист го направи. Ако си омажеш джантите, после какво правиш....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...