rahneff 0 #1 Публикувано 4 Май, 2016 Здравейте. колеги. От вчера сме вече горди собственици на хонда джаз 1.2, 78 кончета. .Днес обаче след поредното отваряне на шофьорския прозорец,копчето нещо се прецака и само работи на сваляне на долу,а не може да затвори прозореца.Опитах се да го заведа по разни ел.майстори ,но всички вдигат ръце и не се наемат да го поправят,защото не можели да се поправят тези платки/поне по техните думи/.Потърсих и по моргите но и там нямат .Ако някой има някаква идея или се е сблъсквал с подобен проблем моля да ми помогнете да го отстраня че на затворен прозорец не е много комфортно :)/затвори се прозореца сам и сега не смея да го отворя докато не намеря решение на проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mtm_str 1 #2 Отговорено 6 Май, 2016 По моргите в нашия регион рядко се намират части за хонда джаз. В Сливен се продава на части хонда джаз http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11448394985096121&slink=dqf2ia , аз лично си купих някои неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rahneff 0 #3 Отговорено 18 Май, 2016 Здравейте колеги.Отстранихме най накрая повредата.Оказа се че джазката има защита на ел.стъклата от затискане/на детска ръчичка или нещо подобно/и да може да се отвори веднага.Майстора беше много очуден че имаме такава екстра ,защото такива ги поставяли на скъпите модели на немските автомобили след 2010 г.,а японеца я има тази екстра още за 2003 г. Така че можем да се гордеем с още нещо повече във нашите Мъници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegatroniC 47 #4 Отговорено 21 Май, 2016 И как точно работи тази защита? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 26 Май, 2016 Силно ме съмнява да има такова нещо Имайки предвид колко е дървен интериора. Даже на сестра ми на джаз-а задните джамове не са електрически. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #6 Отговорено 8 Юни, 2016 Екстрата струва 2 лв от към хардуер...защо да я няма.Мисля че всички коли трябва да я имат.Най-често женска ръчичка отива там ,но това е друга тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове