MorpheuSS 0 #1 Публикувано 13 Април, 2016 Здравейте, колеги! Като взех Харвито електрониката на абс-а беше със спукана платка и лампата за абс-а светеше. Взех от морга и го смених и спирачките са отлични но нямам абс и лампичката пак свети. Проверих кабелите на датчиците и всичко изглежда наред. Та въпроса ми е може ли да не работи заради запаметена грешка или проблема е другаде и ако е заради предишната повреда има ли начин да се изчисти грешката без да ходя при кожодерите с компютрите? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 13 Април, 2016 Няма да минеш без кожодерите ,даже чужд компютър се адаптира само с дилърски уред,което значи Бултрако.Между 1999-2000 година АБС и двигателния май не бяха вързани,но по-късните се съешват задължително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MorpheuSS 0 #3 Отговорено 13 Април, 2016 Извинявам се, 99 година е. Първо ще отида при 1 познат пък ако не стане... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 14 Април, 2016 Ако не свърши работа скокни до Русе.Не съм кожодер,но носи Jeam Beam... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MorpheuSS 0 #5 Отговорено 14 Април, 2016 (Редактирано) То и Джеймсън ще взема като трябва.. То май тука във форума трябва направо да съберем с волни дарения пари за 1 кашон Джим Бийм че май няма пост да не си помогнал със съвет и информация.. Редактирано 14 Април, 2016 от MorpheuSS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MorpheuSS 0 #6 Отговорено 15 Април, 2016 А възможно ли е да се надгради Харви само с предно до 4Х4 и ако може какво би било необходимо освен раздатка, кардан, заден мост и окачване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 15 Април, 2016 Един колега го беше правил тоя номер по-евтино ще ти излезне да си вземеш направо с 4х4. неговото май беше излезнало към 1800лв. Аз за сега нужда от 4х4 съм нямал, защото съм с хубави гуми зимата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MorpheuSS 0 #8 Отговорено 15 Април, 2016 Един колега го беше правил тоя номер по-евтино ще ти излезне да си вземеш направо с 4х4. неговото май беше излезнало към 1800лв. Аз за сега нужда от 4х4 съм нямал, защото съм с хубави гуми зимата То ако не си намираме занимавка ще умрем от скука. Пък и 1 приятел каза че може да ми намери за около 1000 лв ударено. С монтажа на частите сам ще се справя. Големия въпрос е дали скоростната кутия е същата и има някъде извод за задно или трябва и тя да се смени. Пък и не ми се разправя да продавам моето и да търся друго. По ще ми е занимателно да го преправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #9 Отговорено 15 Април, 2016 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=81005&page=2 Дерзай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MorpheuSS 0 #10 Отговорено 15 Април, 2016 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=81005&page=2 Дерзай Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове