Izverg 458 #1 Публикувано 9 Април, 2016 Здравейте колеги. Нуждая се от вашата помощ. Купих си модул за автоматично пускане на светлините (сиреш DRL и т.н.). По принцип знам как да го свържа грамотен съм но не съм запознат с точното разположения на кабелите на CRV-то при кутията с бушони. Ако може някой колега подробно да дъде информация кой кабел къде се свързва, за да не объркам нещо. Искам когато пусна къси светлини или дълги, дневните светлини да огасват и отделно да мога да си пускам халогените с къстите светлини когато ми е нужно без да се окъси нещо. Информация за модула мога да кажа само, че е накакъв български. Снимал съм това което са написали на листа и на модула. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #2 Отговорено 10 Април, 2016 Отказах се да ги слагам да не стане проблем че се кара на халогени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 10 Април, 2016 Казали са катаджиите на един познат че не било проблем когато са на халогените. Аз лично съм на късите и са свързани директно на релетата за фаровете. И при мен точно с минус се управлява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #4 Отговорено 11 Април, 2016 Просто е трябвало да купиш модул с управление по минус. Пробвай да го смениш и нямаш проблеми. Повечето японски се управляват по минус. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 20 #5 Отговорено 11 Април, 2016 Колеги на моето CRV 1 генерация бях решил да слагам модул като замервах с пробна лампа къде е плюса по спомен лампата светна като допрях кабела на късата светлина при включени къси фарове.Това означава че фаровете са с общ минус и се оправляват от плюса ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 20 #6 Отговорено 11 Април, 2016 Колеги на моето CRV 1 генерация бях решил да слагам модул като замервах с пробна лампа къде е плюса по спомен лампата светна като допрях кабела на късата светлина при включени къси фарове.Това означава че фаровете са с общ минус и се оправляват от плюса ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове