Николай Димитров 8 #1 Публикувано 8 Април, 2016 Привет,колеги!Днес забелязах че антифриза ми е на минимума и май ще трябва да доливам..Да доливам ли направо концентрата или да източа стария антифриз и след това да си налея новия?Чувам различни мнения,един ми казва да доливам,друг да го сменя направо..Прочетох че по принцип всяка кола с различен цвят антифриз работи още от производителя и искам да попитам по принцип вие с кой антифриз карате?Става въпрос за сивик 6та хеч 1.4is 90 коня..Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 8 Април, 2016 Питаш за Сивик в Акорд... http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=97369&hl=%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 8 Април, 2016 По принцип цветовете означават определени характеристики,но не се пресичат.Имат разлика в антикорозионните добавки.Долей си разреден антифриз на -25,Ако не е сменян 3-4 години можеш да го смениш целия,По-важното е да откриеш теча-маркуч,снадка,долната част на радиатора,капачка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #4 Отговорено 8 Април, 2016 Колеги извинявам се че съм пуснал темата в акорд раздела...просто в бързането не съм погледнал! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #5 Отговорено 8 Април, 2016 Аз не съм сигурен дали има теч..Колата я имам от 3 години и си е с тоя антифриз не съм го сменял изобщо и сигурно вече му е дошло времето за смяна кой знае на колко километри е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #6 Отговорено 8 Април, 2016 По принцип има ли проблем направо да долея концентрата без да източвам стария? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #7 Отговорено 8 Април, 2016 Нямам представа кога е сменян за последно...може и още с първия антифриз да е...хаха.Време имам ще се позанимавам да го сменя направо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове