gosta 1 #1 Публикувано 3 Април, 2016 (Редактирано) Здравейте колеги, От петък съм горд собственик на Акорд комби, 2003,г 2.0 бензин. Остана ми само да сменя пистовият ремък и скърцащата му обтяжна ролка. Интересува ме някой ,да ли знае какъв е размера на лагера и ? Ще ми спести доста разкарване. Благодаря предварително. Редактирано 3 Април, 2016 от gosta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DYNACORD 23 #2 Отговорено 5 Април, 2016 И аз го бях търсил преди, но не успях да намеря. Цялата ролка като цяло не е много скъпа де http://namaleniavtochasti.com/accord-cw-2008-/13553-31180-pna-003-honda-rolka-obtegach.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #3 Отговорено 5 Април, 2016 Интересува ме някой ,да ли знае какъв е размера на лагера и ? Ще ми спести доста разкарване. Благодаря предварително. Имам данните за дизеловия Акорд, но не знам дали са същите ролките. Най-вероятно да. Оригиналният лагер на обтегача е японски NSK 6303DUL 1B. (17x47x14 double sealed), т.е. той е стандартен 6303 двустранно защитен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gosta 1 #4 Отговорено 5 Април, 2016 (Редактирано) Благодаря колега. Забравих да напиша ,че го смених днес. Размера е 40х17х12 двойно капсулован. Оригиналният беше Koyo аз го смених с Фаг 6302. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано 5 Април, 2016 от gosta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #5 Отговорено 5 Април, 2016 Излиза, че не е същият... На преса ли го извади? Аз опитах на менгеме с разни втулки, после с големи болтове, но не стана, много е стегнат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #6 Отговорено 6 Април, 2016 Благодаря колега. Забравих да напиша ,че го смених днес. Размера е 40х17х12 двойно капсулован. Оригиналният беше Koyo аз го смених с Фаг 6302. Sent from my iPhone using Tapatalk Колега, бъркаш размера или номерацията на лагера и ще заблудиш така някой следващ потребител, решил да си търси лагер . На този размер отговаря лагер 203, а не 302 . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gosta 1 #7 Отговорено 6 Април, 2016 Това е оригиналният лагер , който извадих . Номерацията се вижда . Покажете го в магазин за лагери и ще ви дадат същия или еквивалент. Размерите измерени са 40х17х12. Избих го с чук и камън от гидорето. Малък чук не върши работа . Подложи нещо дървено под ролката за да не се подбива. Набива се внимателно желателно е на менгеме( хидравлична преса), но аз понеже нямах използвах камък от гидорията , който ставаше плътно по външната черупка на лагера. Поздрави и успех Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове