backstage 24 #1 Публикувано 1 Април, 2016 Здравейте, интересува ме нещо за фаровете на Сивик 7 ген. - фейслифт. На фаровете с лупи има ли палче на лупата, която променя наклона на светлинния поток за шофиране в страни с обратно движение? На повечето фарове с лупи, които съм виждал, има такова, но как е при Сивика? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
backstage 24 #2 Отговорено 6 Април, 2016 Никой ли не знае, колеги? Важно ми е, а няма къде да проверя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #3 Отговорено 6 Април, 2016 Има планка, която "реже" лъча под определения ъгъл. Но е стационарна и трябва да се отвори фара за да се обърне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
backstage 24 #4 Отговорено 6 Април, 2016 Благодаря много, точно това исках да разбера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #5 Отговорено 7 Април, 2016 Само че планката не може да се обърне защото не е симетрична.Опцията е да ги махнеш и фаровете почват да светят равно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове