marinpopov 5 #1 Публикувано 26 Март, 2016 (Редактирано) Здравейте колеги, имам голямо напукване на уплътненията на задните стъкла на едното, дори парченца няма (явно колата е стояла доста на слънце) точно над хромираната лайсна. В Бултрако ми дадоха 140лв за брой, заедно с лайсните вървели. Втора употреба за сега няма . Отказват ми, явно с вратите си ги продават. Притеснявам се да не влиза вода, че може да клеясат механизмите на стъклата, (знам ли и аз). Моля за компететнтен съвет. Става въпрос за хонда ЦРВ 2007г. Редактирано 31 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chalakov 0 #2 Отговорено 29 Март, 2017 (Редактирано) Здравей колега, моите са същите. Ти какво направи смени ли ги ? И как се сменят ? Редактирано 31 Март, 2017 от vesivanova Правопис,Главни букви,Начало на изречение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #3 Отговорено 29 Март, 2017 Вие, сериозно ли?! Цената даже е ниска, за сметка на проблемите и дискомфорта. За 4 уплътнения, за Голф 1-ка, дадох 1200 лв преди 5 години. Смяната се прави от стъклар, алармаджия или човек , който може да разглоби врата без да почупи всичко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #4 Отговорено 6 Април, 2017 Днес се обадих в Бултрако София, на Ботевградско шосе и ми казаха 220лв за брой. Та колегата от Пловдив май е късметлия, как стават тези разлики, вместо да поевтиняват, те ги вдигат цените! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #5 Отговорено 7 Август, 2017 При мен проблема е същия,но при цена за 4-ри врати ме бие ток.Какво направих!!На мястото на тези уплътнения сложих безцветен санитарен силикон, добре изглежда почти не се забелязва,доколко е ефективно времето ще покаже.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #6 Отговорено 12 Август, 2017 При мен е същата история и все още търся някакво ефтино решение.Явно това си е нещо като фабичен дефект защото и по чуждите форуми се оплакват от същия проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #7 Отговорено 12 Октомври, 2017 Здравейте ,днес и аз се обадих в Бултрако и ми казаха 164лв бр.Някой намери ли по евтин вариант или внос от някъде.Това със силикона нещо не ме кефи като решение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #8 Отговорено 12 Октомври, 2017 Аз смятам да пробвам с гумените уплътнения от дограмите който уплътняват прозорците.Вижда ми се че ще стане.Ще пробвам до седмица и ще дам резултат и снимки ако стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #9 Отговорено 12 Октомври, 2017 (Редактирано) Аз смятам да пробвам с гумените уплътнения от дограмите който уплътняват прозорците.Вижда ми се че ще стане.Ще пробвам до седмица и ще дам резултат и снимки ако стане. Стават,изпробвано е,за алуминиева дограма уплътненията на стъклопъкета. Редактирано 12 Октомври, 2017 от kaloian311 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #10 Отговорено 13 Октомври, 2017 Аз смятам да пробвам с гумените уплътнения от дограмите който уплътняват прозорците.Вижда ми се че ще стане.Ще пробвам до седмица и ще дам резултат и снимки ако стане. Стават,изпробвано е,за алуминиева дограма уплътненията на стъклопъкета. Колега ако си го направил кажи как точно и дай малко снимки на резултата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #11 Отговорено 13 Октомври, 2017 В понеделник ще снимам и ще кача снимка В общи линий резнах уплътненията по дължината на прозорците и ги залепих с черно полиуретаново лепило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #12 Отговорено 15 Октомври, 2017 Те това е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове