Honda_123 2 #1 Публикувано 24 Март, 2016 (Редактирано) Здравейте колеги Искам да газифицирам моята жабка, но проблемът е следния. Газаджията ми каза, че на точно този модел понеже смукачът е автоматичен и с биметала пластина не работели след това добре и са удачни само за дълъг път, защото само на дълъг път влизали в работен режим. Наистина ли е така? Ако да ми се ще да сложа смукач от по-стара генерация, който да не е автоматичен, ако има такъв. Не знам колеги объркан съм моля Ви за съвет. Благодаря предварително и поздрави Редактирано 24 Март, 2016 от Honda_123 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 24 Март, 2016 Първата Хонда ми беше 1.3 с газ с автоматичен смукач и нямах никакви проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_123 2 #3 Отговорено 24 Март, 2016 (Редактирано) Газаджията ми каза, че смукачът е дълъг и ще мени потокът от въздух и ще работи добре, когато смукачът не работи т.е. на дълго, когато загрее. Каза, че и преди това е слагал на такива, но не му е харесало как работят. Въпросът ми е дали карбуратор от сивик 1.5 до 1991 ще свърши работа.Целта на тази гимнастика е да сложа карбуратор с ръчен смукач. Някой с опит да сподели Редактирано 24 Март, 2016 от Honda_123 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 24 Март, 2016 Смени оня професор който наричаш газаджия. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_123 2 #5 Отговорено 24 Март, 2016 Объркан съм вече, защото четох из форума, че няма проблем с това нещо, а той ми казва, че има... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #6 Отговорено 25 Март, 2016 Смени оня професор който наричаш газаджия. Колегата ти го е казал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dobromir_tr 0 #7 Отговорено 31 Март, 2016 да моята е с автоматичен но ми прави впечетление че сега докато загрее малко даржи доста вискоки обороти но иначе работи добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #8 Отговорено 31 Март, 2016 Газаджията ми каза, че смукачът е дълъг и ще мени потокът от въздух и ще работи добре, когато смукачът не работи т.е. на дълго, когато загрее. Каза, че и преди това е слагал на такива, но не му е харесало как работят. Въпросът ми е дали карбуратор от сивик 1.5 до 1991 ще свърши работа.Целта на тази гимнастика е да сложа карбуратор с ръчен смукач. Някой с опит да сподели Аз, ама с други цели. Ако ти се занимава става. Но, това означава или палиш на бензин и докато загрее + 1км каране да изпразни, или на газ, държиш една минута газта лятото и 3-4 зимата и после я ебаваш със смукача. Колата почва да върви, но си е разправия. По- лесно май ще да ти е боднеш моно от д15. А на тоя, къде ти е казва, че няма как д13 на газ го прати при Фенабг на Платено обучение по устройството на двг и системи за захранване, ама треа да има 4ти клас поне. Питай го дали е виждал лада или москвич на газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_123 2 #9 Отговорено 31 Март, 2016 Значи да сложа и няма да има проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xags 4 #10 Отговорено 1 Април, 2016 И аз карах 3-4 год. Д13 на газ без никакви проблеми. Лято-зима само на газ я палех и вървеше без грешка. :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #11 Отговорено 1 Април, 2016 (Редактирано) Хонда Сивик 2 генерация с карбуратор, ръчен смукач и обикновена турска газова с плочка. Имам проблем със бензиновите смеси и почти не съм карал на бензин откакто я сложих. В тоя ред на мисли защо да не може аджеба... И само на газ съм палел. Той Фена го каза Редактирано 1 Април, 2016 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_123 2 #12 Отговорено 5 Април, 2016 Благодаря Ви много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове