Most_Wanted 180 #1 Публикувано 15 Март, 2016 Колега преди малко ми се появи проблем с паленето, като до тази сутрин не имала никакви наченки, че това ще се случи. Интересното е че при опит да си отключа колата с дистанционното, централното не се задейства, след което си я отключих ръчно и като седнах отказа да запали. Стартера си върти но до там. Има ли някаква връзка между централното и паленето - някой бушон или нещо такова. Всяко мнение ще ми е от полза за да мога утре максимално бързо да отстраня проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 15 Март, 2016 Първо смени батерията на дистанционното .Моята централното е вързано с алармата и да отключа с ключ -също не мога да запаля после .Зависи при тебе как е системата и кой я е правил .Смени батерията и пробвай пак да видим какво ще стане . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #3 Отговорено 15 Март, 2016 Може да ти е умрял акумулатора,провери! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #4 Отговорено 15 Март, 2016 Чипа в ключа може да е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #5 Отговорено 20 Март, 2016 Не е акумулатор, батерия или чип. На следващия ден колата се отключи и запали и няколко дена нямаше проблем до днес, когато пак не иска да се отключи и съответно да запали. Централното дори и на ръка не работи, а когато пробвам да запаля ми свети ключа за имобилайзера. Проблема е някъде по токовете, но си нямам и най-малко идея къде да го търся. Със сигурност не е проблема в ключа, дистанционното или акумулатора. общо взето ако не се отключи с централното, явно има някаква защита и не иска да пали. (нямам аларма) Ако имате други идеи ще се радвам да споделите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Добата 0 #6 Отговорено 12 Октомври, 2020 На 20.03.2016 г. at 11:42, Most_Wanted написа: Не е акумулатор, батерия или чип. На следващия ден колата се отключи и запали и няколко дена нямаше проблем до днес, когато пак не иска да се отключи и съответно да запали. Централното дори и на ръка не работи, а когато пробвам да запаля ми свети ключа за имобилайзера. Проблема е някъде по токовете, но си нямам и най-малко идея къде да го търся. Със сигурност не е проблема в ключа, дистанционното или акумулатора. общо взето ако не се отключи с централното, явно има някаква защита и не иска да пали. (нямам аларма) Ако имате други идеи ще се радвам да споделите. решихте ли проблема че и аз сега съм така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #7 Отговорено 16 Декември, 2020 Няма защита ,има сигурно наводнен модул някъде . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове