VilioJDM 13 #1 Публикувано 9 Март, 2016 (Редактирано) Здравейте нов съм във форума и реших преди да си купя Honda Civic да ви попитам вас по опитните :]]]] искам мнение за 6-та генерация 1.4iS 90 коня d14a4 предполагам е двигателя.Въпросът ми е читав ли е двигатела защото не съм чувал нищо само знам че тези хонди 1.4iS вървят доста прилично за конете си !В момента карам Nissan Sunny N14 1.4 85hp , но мисля да го махам и да вземам хонда какво ще кажете !?също така могат ли да и се сложат ел.стъкла на защото няма .... Благодаря предварително Поздрави ! :]]]] Редактирано 9 Март, 2016 от VilioJDM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bokof 1 #2 Отговорено 9 Март, 2016 Наща със 100 к.с. вдига 100 км/ч за 13 14 сек. Направи си сметка как върви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #3 Отговорено 9 Март, 2016 Д14-ките за 90-те си коня вървят много. Д14А4 във фабричния си вариант ще те ускори до 100 за около 10 секунди в най-добрия случай. Хондовите двигатели са доста издържливи такаче проблем няма да имаш колкото да имаш проблеми с ходова част и ръжда. Според зависи каква кола намериш разбира се. Трябва да гледаш най-вече ходовата част и задните вежди. Особено ако има шибидах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 9 Март, 2016 Карай си нисан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове