ozirisa 0 #1 Публикувано 6 Март, 2016 Здравейте!Имам Хонда Сивик 2007 2.2 i-CDTi.В момента е на 230 000 км, реални.От няколко месеца забелязвам един проблем. Когато карам да речем на 3 предавка и съвсем леко натисна газта (буквално галя педала), колата предърпва и все едно се чуди да ускорява ли, да намаля ли. Не го прави винаги и не само на 3, но и на 2ра и на 4та скорост. Имам чувството, че когато не е включен климатика не го прави, но не съм абсолютно сигурен. Ще се радвам ако някой има идея, какъв може да бъде проблемът. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baizoro 4 #2 Отговорено 19 Януари, 2018 И при мене е така !И карам така то ще си покаже! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #3 Отговорено 20 Януари, 2018 Аз също имам този проблем, надявах се да е от ЕГР-а, но след почистването му не се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #4 Отговорено 20 Януари, 2018 (Редактирано) Може да е от потенциометъра на педала на газта - TPS сензор. Вижте в тази тема. Редактирано 20 Януари, 2018 от goga Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове