mousy 5 #1 Публикувано 5 Март, 2016 Така, колеги, извинявам се за лаишките въпроси, но имам нужда от помощ, защото нямам никаква представа за светлините.Спряха ме тази вечер, след проверка на документи ми съобщиха, че не ми работи лявата къса светлина и габарита + задния десен стоп. Тъй като досега само веднъж се е налагало да сменям кружка, то даже ми я смениха, че не знаех как става, не знам в този случай дали първо трябва да се провери за изгорял бушон - тъй като и габаритът не свети. Как точно се сменя кружка на габарит, ако се окаже, че и двете са изгорели, също и на стоп. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #2 Отговорено 5 Март, 2016 Само крушки трябва да смениш. Бушона отговаря за всичките габарити. Ако е от него - никои от тях няма да свети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #3 Отговорено 5 Март, 2016 КруЖките са на цокъл, който се завърта и се издърпва навън. Ако са здрави, там където са предпазителите, си има обозначение, кой за какво е. п.п. Пише се круШка от круша, а не круЖа. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mousy 5 #4 Отговорено 11 Ноември, 2016 Някой може ли да обясни как точно да отворя задния стоп на Honda Civic Aerodeck - трябва да минавам преглед, а стопът не свети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #5 Отговорено 11 Ноември, 2016 Предполагам, че е както на 6-та хеч. Има цокъл, който се завърта и така се освобождава от стопа. Крушката също се завърта и се подменя. Вероятно, за да достигнеш до цокъла, се откопчава пластмасово капаче, което се явява част от пластмасовият интериор на багажника. Ако допускам грешка, нека някой който има същият автомобил, да сподели. Няма нищо сложно, вярвам че ще се справиш лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobo5 4 #6 Отговорено 11 Ноември, 2016 (Редактирано) Сега е тъмно и не ми се гледа по един или два винта имаше от страната на капака, но се вижда колко са и ги развърташ. Няма скрити. От към калницити са на ябълковиден щифт. Като развъртиш винтовете издърпваш, ако е левия - на ляво дясния - на дясно да излезе щифта от дупката. После ще видиш отзад цоклите на крушките и сменяш, която трябва. Редактирано 11 Ноември, 2016 от Bobo5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове