martineli 0 #1 Публикувано 2 Март, 2016 Здравейте колеги!Днес в Студентски град влязох срещу знак който забранява влизането,демек влязох в еднопосочна улица,но се усетих като видях кола срещу мен.Разминахме се без проблем.Въпроса ми е,ако случайно е.имало камера и ме е заснела каква глоба ще ми наложат?Полицаи нямаше.Също така да попитам в сила ли е новият закон за 3000 лв. при каране в насрещното по магистралата?Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 2 Март, 2016 Още не е в сила.обмислят и затвор.Ако питаш мене да ги стрелят на място.... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martineli 0 #3 Отговорено 2 Март, 2016 А в моя случай ако са ме заснели,че влизам срещу знака на еднопосочна улица по погрешка пак да кажа,какво наказание ме чака? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MetalHEARD 8 #4 Отговорено 2 Март, 2016 ПИЧ!Не знам на колко години си-но да не те плаши някаква глоба(всеки трябва да си носи отговорността)-плаши се от незнанието си на пътя,че можеш да застрашиш човешки живот! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martineli 0 #5 Отговорено 2 Март, 2016 Но ще е само глоба не важи този закон за 3000 лв. + 6 мес. без книжка така ли ? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 2 Март, 2016 Сега точно дават в новините в насрещното на Струма...всички мъртви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #7 Отговорено 2 Март, 2016 Би било добре да се коментира и тук. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=98334&do=findComment&comment=1057436285 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #8 Отговорено 3 Март, 2016 Глоба 30 лв. и 4к.т. за навлизане с/у знак В1,В2 и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martineli 0 #9 Отговорено 3 Март, 2016 Значи да разбирам ли,че новият закон е камо за влизане в насрещното по антомагистрала и скоростин път,а не в кварталните улички?И глобата която ще отнеса е тази която policeman е цитирал по горе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #10 Отговорено 3 Март, 2016 Тук пак се почна с моралистичните критики. Грешки всеки прави, нищо кой знае какво не е станало. как ми се иска тези дето акат в подобни теми, да ги видя на пътя кви са примерни.... п.п. купи си книжката за правилника за движение по пътищата за тая година.Недей пита по форумите, защото и другите не са много наясно с правилата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #11 Отговорено 3 Март, 2016 Значи да разбирам ли,че новият закон е камо за влизане в насрещното по антомагистрала и скоростин път,а не в кварталните улички?И глобата която ще отнеса е тази която policeman е цитирал по горе? Точно така го разбирай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martineli 0 #12 Отговорено 5 Март, 2016 Благодаря за отговорите колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове