StormTrooper 4 #1 Публикувано 28 Февруари, 2016 Здравейте колеги. Скоро забелязах че е тръгнала лека повърхностна ръжда по задните калници и на пасажерската врата най-отдолу. Някой може ли да ме опъти в София къде може да ми оправят и пребоядисат тези детайли или направо цялостно пребоядисване и грубо какви пари ще ми излезе за детайл / цялостно боядисване ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StormTrooper 4 #2 Отговорено 5 Март, 2016 Никой ли не знае ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0sh 87 #3 Отговорено 21 Март, 2016 Тия теми не се четат много, ама ще се възползвам и аз от твоята че ми трябва бояджия, за ремонт по каско - това са доверените сервизи, някой ако може да сподели мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DYNACORD 23 #4 Отговорено 5 Април, 2016 За съжаление, вече не са много майсторите в София, които искат да оправят ръжди, всеки иска да китосва и боядисва. Ако не успееш да намериш никой, мога да те свържа с добър майстор в Пазарджик. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове