жоро 962 0 #1 Публикувано 26 Февруари, 2016 някой може ли да ми помогне в избора ми на кола 4:4 ? предлагат ми HR-v нов внос от Италия с газова уредба 1999г. за 4000лв. мога да си я позволя ама никога не съм карал Хонда и нямам идея как е .Ако мижете дайте мнения ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 26 Февруари, 2016 Не си взимай кола с газ от Италия,пък било и Хонда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро 962 0 #3 Отговорено 26 Февруари, 2016 и какво им е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #4 Отговорено 27 Февруари, 2016 Защото е карана много километри на газ.А в Италия не си обслужват двигателите навреме.И ако не са регулирали клапаните на 20х както трябва,двигателя ще е много зле.Търси Хонда карана само на бензин от Италия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро 962 0 #5 Отговорено 27 Февруари, 2016 може и да е нахално от моя страна щото съм нов тука ама пак ше попитам .така и така вече я купих поне давайте акъл.как да я обслужа и има ли нещо стецифично което да ми е отполза . помагайтеееееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро 962 0 #6 Отговорено 27 Февруари, 2016 може и да е нахално от моя страна щото съм нов тука ама пак ше попитам .така и така вече я купих поне давайте акъл.как да я обслужа и има ли нещо стецифично което да ми е отполза . помагайтеееееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #7 Отговорено 27 Февруари, 2016 Първо честито,макар че не слушаш Сменяй ремък,ролка и водна помпа + Реглаж на клапаниМасло + филтър,въздушен и купе.Филтри на газта при някой газаджия. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро 962 0 #8 Отговорено 27 Февруари, 2016 ми покарах я и много ме изкефи . как да я оставя на някой друг да я вземе ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро 962 0 #9 Отговорено 27 Февруари, 2016 този мотор с ангренажен ремък ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #10 Отговорено 27 Февруари, 2016 да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #11 Отговорено 28 Февруари, 2016 Щото най - вероятно мрази безсмислени коментари... Честито, със здраве да си я караш... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро 962 0 #12 Отговорено 3 Март, 2016 ми продадоха ми я за 4000 лв. мисля че добра цена докарах . Дано ми е на късмет . А и от много мислене все после ме е яд.затова си сложих главата пък после ще мисля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #13 Отговорено 3 Март, 2016 4000 за 4х4 или само с предно ? Щото и моята беше 3700 ама нямаше амортисьори, маслото беше сменяно никога и такива работи. Ако е 4х4 начии е в някво скандално положение с тая газ. Вероятно е на над 300к км ии ще гори масло като луда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро 962 0 #14 Отговорено 3 Март, 2016 километрите са 280000 ама вида е много приличен,а дали гори масло знам ли ще гледам тепърва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро 962 0 #15 Отговорено 3 Март, 2016 някой може ли да ми препоръча истински майстор в Пловдив ? предварително ви благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Electromer 2 #16 Отговорено 15 Юли, 2016 Защото е карана много километри на газ.А в Италия не си обслужват двигателите навреме.И ако не са регулирали клапаните на 20х както трябва,двигателя ще е много зле.Търси Хонда карана само на бензин от Италия. Аз такава си взех от Италия 1.6 Без газово на 143 000км 2003година модел 4врати . за 7 бома преди 3 месеца. И съм много доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #17 Отговорено 16 Юли, 2016 Защото е карана много километри на газ.А в Италия не си обслужват двигателите навреме.И ако не са регулирали клапаните на 20х както трябва,двигателя ще е много зле.Търси Хонда карана само на бензин от Италия. Аз такава си взех от Италия 1.6 Без газово на 143 000км 2003година модел 4врати . за 7 бома преди 3 месеца. И съм много доволен Но е без газ,което е предимство! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове