ARM Peev 0 #1 Публикувано 7 Февруари, 2016 Предното предаване на ЦРВ-то се скапа (98-ма 128 коня). При рязко спиране днес рязко пуснах съединителя и се чу ТРЯС... след това при при над 20 километра в час колата издава странни звуци, сякаш имам болтове по гумите, трак трак трак.... Освен това след като паркирах и изгасих колата, включих на 1ва .. но забелязах че колата си се движеше. Съдя по шума от задния диференциал, че в момента карам само на задно предаване. Дайте идея какво съм почупил и дали да купувам нова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #2 Отговорено 7 Февруари, 2016 (Редактирано) Каре или скъсана полуоска.Но това е само пледположение. Редактирано 7 Февруари, 2016 от swakke 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #3 Отговорено 7 Февруари, 2016 На първото ми CR-V, при едно рязко потегляне предната полуоска се извади от външното каре. Изминах следващите около 2км на 3WD Започни с проверка на полуоски и карета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARM Peev 0 #4 Отговорено 8 Февруари, 2016 Благодаря за съветите, дълга полуоска ми казаха от сервиза, сега чакам цени. А освен това един маншон от другата страна + тампони отзад... абе мармалад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #5 Отговорено 8 Февруари, 2016 http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=157471 Колега това е моята тема от преди няколко години.Имах го същия проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове