to6o22 0 #1 Публикувано 5 Февруари, 2016 здравеите нов сьм в форума предстои ми закупуване на HONDA FR-V мисля за дизел,можели да споделите мнение ако някои има такава возията как е, двигателя ,подражката как е ? благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 6 Февруари, 2016 Разгледай темите за дизеловите мотори при другите модели и ще ти стане ясно.Двигателят при ФРВ би трябвало да е N22A2.Има изписано много във форума за този мотор.И тук,както при всяка Хонда ще бъдеш безкрайно доволен и ще подменяш предимно консумативи.Успех с избора и да се похвалиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to6o22 0 #3 Отговорено 6 Февруари, 2016 благодаря доста прочетох за мотора и виждам колко предимства има,а нещо за возията да споделите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 7 Февруари, 2016 Какви са ти очакванията ? Меко-твърдо ? Това зависи от гумите и джантите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mochkov 8 #5 Отговорено 8 Февруари, 2016 Аз бих определил возията като стегната. Но все пак е хубаво да се качиш и да покараш някой автомобил, защото само така ще можеш да прецениш дали моето "стегнато" не е твоето комфортно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to6o22 0 #6 Отговорено 8 Февруари, 2016 до сега сам карал А4 мисля 4е хондата е с една идея по голяма и вероятно по добра возия, но както споделихте ще трябва да я покарам парво ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове