Petrun4o 7 #1 Публикувано 2 Февруари, 2016 Здравейте! Наскоро ми светнаха наведнъж лампите за спирачката, ръчната и ABS-а. Видях, че предните накладки са ми около 2мм. и ги смених, но като запаля колата и като тръгна лампите пак си светват. Като ги сменяхме, не видяхме да има датчик на апаратите, който да е опрял в диска и да е за смяна. Идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #2 Отговорено 2 Февруари, 2016 (Редактирано) Провери си нивото на спирачната течност в казанчето.Ако не е от нивото и провери дали работи АБС-а и му прочети грешката ако лампата все още свети. Редактирано 2 Февруари, 2016 от росенKN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petrun4o 7 #3 Отговорено 7 Февруари, 2016 Спирачна течност си има. ABS-а не ми е проблем. Проблема е защо все още свети лампичката за спирачката на таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4 Отговорено 7 Февруари, 2016 Може да е изгоряла крушка на стоповете . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petrun4o 7 #5 Отговорено 14 Февруари, 2016 Правилно! Крушка на стопове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове