vtec_kick 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2016 Мисля си за нова кола и съм се спрял на двете купета. Кое бихте препоръчали? Акорда ще търся 2.0 VTEC, Прелюда 2.0 16v (без VTEC). Акорда ми изглежда доста по-добре от вътре, по голям е, но прелюда дизайна повече ме грабва и като че ли е по-спортна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 31 Януари, 2016 моя съвет е Prelude H22 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #3 Отговорено 31 Януари, 2016 (Редактирано) Имал съм два прелюда 4-то поколение и мога да кажа, че е много непрактичен. Да не говорим, че 5-та генерация дори е грозен ... Аз ти препоръчвам да вземеш акорда. Нито една от 2-те не е спортна... Редактирано 31 Януари, 2016 от Чавдар K 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #4 Отговорено 12 Февруари, 2016 (Редактирано) Прелюд само ако е H22 и ако нямаш намерение да качваш повече от един човек.Иначе акорд купето има много повече екстри и спокойно отзад съм качвал още 3-ма човека,без да се оплакват че им е тясно. Редактирано 12 Февруари, 2016 от Shorty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexeiTc 3 #5 Отговорено 13 Февруари, 2016 Акорд с х22 е най-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexeiTc 3 #6 Отговорено 13 Февруари, 2016 Има един такъв за продаване на колега от форума .... десен волан ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове