li.Iliev 6 #1 Публикувано 31 Януари, 2016 Здравейте,от скоро имам CR-V III 2.2d.Та проблема е че колата трябва да поработи доста време за да вдигне температура.Другия проблем е че дори и на студен двигател прес 20,30 сек. се включват и двете перки.Помагайте, Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 31 Януари, 2016 Термостата и температурния датчик за вкл.на перките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #3 Отговорено 1 Февруари, 2016 Само да вметна че температурния датчик (т.н. термошалтер), може да се купи и за 12лв, може и за 95 Не бързай да го купуваш ако ти искат повече от 20лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #4 Отговорено 1 Февруари, 2016 Колко бавно загрява? Ако стои на едно място при -7/8гр. няма да загрее и за 20 мин. Перките се включват защото започва регенерация на DPFа , след няколко неуспешни регенерации ще светне лампата и тогава само в сервиз Изкарай я извън градско и я карай 20-30км. на 2500 об/мин и перките няма да се пущат следващите 500-600км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petrovruse 0 #5 Отговорено 4 Март, 2016 И аз имах същия проблем с тези перки. Закарах я в сервиз, взеха ми 100 лв,казаха ,че прочистили този филтър,минах към 2000км и от вчера пак се включват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове