the_game443 0 #1 Публикувано 27 Януари, 2016 (Редактирано) Здравейте,нов съм в форума доста теми прегледах но уви.Имам следния проблем колата като е на място на свободен ход и играят оборотите около 30-40 секунди и после се стабилизирват това го прави на бензин и газ,като я фросирам пак почват да играят в движение като искла от скорост направо падат до нулата даже понякога гасне.Смъкнах целия дросел,измит е целия разглобено и почистено стъпково моторче но ефвкт няма.На диагнотиката не показва грешки майстора казва че всичко е ок проверих тпс сензора дава стойности 0,5vзатворен и 4.6 vотворена клапа просто незнам ввче кво да правя.Колата е сивик 1.4is 90кс Редактирано 27 Януари, 2016 от the_game443 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 27 Януари, 2016 Я само питаи мистора как точно и направи диагностика. И какво почиства на 'съпковото' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the_game443 0 #3 Отговорено 27 Януари, 2016 Закачи на компютър и прави диагностика а стъпковото аз съм го чистил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the_game443 0 #4 Отговорено 27 Януари, 2016 Само да вметна още нещо когато е на бензин като подам газ първо има едно заглъхване и после се фросира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denislav_kolev 2 #5 Отговорено 1 Февруари, 2016 A дебитомера проверявал ли си? възможно е от него да ти играят оборотите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 1 Февруари, 2016 A дебитомера проверявал ли си? възможно е от него да ти играят оборотите. А сега ако може да ни обясниш къде се намира този Дебитомер? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 1 Февруари, 2016 У голфу е дебитомера. Пак ми е интересно как я закачиха с комп. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #8 Отговорено 1 Февруари, 2016 И на мен ми е интересно,и по точно къде намери да бодне компа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the_game443 0 #9 Отговорено 2 Февруари, 2016 Хора незнам просто оставих колата в един сервиз да и направят една диагностика и човека каза че всичко уж работело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове