simo_vladov 3 #1 Публикувано 19 Януари, 2016 Колеги, дайте един акъл с какво залепя пръскалката на фара на CRV-1 обратно към бронята, че като съм събарял снега май съм я чукнал и те така. Сега се държи на тръбичката за течността, пръска си, ама се мандахерца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #2 Отговорено 20 Януари, 2016 (Редактирано) Пробвай с безцветен силикон Редактирано 20 Януари, 2016 от swakke Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #3 Отговорено 20 Януари, 2016 Или с топъл силикон...май ще е по-здраво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4 Отговорено 20 Януари, 2016 Лепил съм успешно разни нещица по колите и по двата начина. Силиконът обаче беше черен Silicone Acetate на Wurth. Т'ва нещо, как лепи, не е истина. Горещия силикон става най-вече за статични връзки. При големи вибрации, натиск или удар се отлепва, особено ако едната повърхност е гладка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #5 Отговорено 20 Януари, 2016 Защо ще я лепиш, счупена ли е, защото по-принцип, тези пръскалки не са залепени за самата броня? Най-вероятно,ти се е откачила скобата тип планка, намираща се от вътрешната страна на бронята, която държи пръскалката и затова ти се мандахерца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo_vladov 3 #6 Отговорено 21 Януари, 2016 Емич, оказа се прав. Откачена е скобичката, която държи пръскалката. Благодарности и на колегата Hefest за съвета. Поздрави на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове