Jump to content

djholland

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно djholland

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord '99
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Skype
    djholland1
  1. Аз имам диск, оригинален Италия и Алпи. Дай мейл да ти го пратя като имидж, после записваш на най-бавна скорост. Другият вариант имам записани дискове, пращам по Еконт или кажи как да ти ги предам - от София съм.
  2. Здрасти малко ще се разочароваш но няма карти за този модел акорд. И аз съм с същата и няма, търсил съм на всякаде и нищо.За тази навигация карти няма. Аз имам оригиналните на Италия от 1999г. и Алпите от същата година. Говорих с едни специалисти да сменят софтуера, но все нямам време да я откача и занеса за преинсталация, пък да видим дали ще тръгне.
  3. Колеги, асортимента на тази фирма не винаги става за нашите коли, а фирмата се е преместила в Младост-2, бившата хлебарница Елиаз. А щипки намерих в ЕМ комплект на Сливница, има и като оригиналните, има и заместители. Само си носете поне едне щипка, за да намерите точно това, което търсите. За себе си смятам темата за приключила. Ако имате повече въпроси, моля на лични.
  4. Докато ти четях сагата все ми идеше да ти напиша "Не се блъскай, иди при Омбре!", но виждам че и сам си се оправил. Браво и успех с Хондата!
  5. Ето по тази тема! Моля за повече инфо за фирмата, къде да ги намеря. Трябват ми щипките за бронята и кората в багажника. Благодаря!
  6. Здравей колега! Редовно пътувам до Солун и да ти кажа освен колата да е на твое име или на човек, който е с теб, друго не ти трябва. До Кавала магистрала от България не знам да има, а от Солун е безплатна (платена е Солун- Атина). С полицаите внимавай, защото първо те снимат, а по-нататък те спират въз основа на снимката. Ако имаш нужда от повече инфо пиши на лични. Зелена карта не ти трябва, даже ГО ми е на разсрочено и няма грижи. Желая ти лек път.
  7. Благодаря, колега! Това упражнение ми предстои и темата ми е изключително полезна.
  8. Отдясно под жабката лягаш и търсиш една черна букса дето просто си седи така. Оголваш една жичка и той колегата е обеснил. Колеги това го знам от година, и винаги така съм процедирал никога не съм ходил по майстори за грешки. Просто мислех че сички знаят за това Колега, аз съм с Акорд 2000г. и не намирам такава черна букса под жабката. Ако може едно фото как изглежда или по-подробно обяснение. Благодаря!
×
×
  • Създай нов...