Jump to content

atanasshivikov

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно atanasshivikov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 27.12.1985

Profile Information

  • Кара
    Honda
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Skype
    Fr-v
  1. Няма ли някой с Vген. Accord 1997 с фабрични халогени, да види кое реле цъка като включи халогените и къде се намира то . Благодаря предварително!
  2. Здравейте, имам следният проблем. Монтирах фарове за мъгла, но се указа че не им идва захранване, имам монтиран ключ на таблото който като се натисне светва в зелено. Мисля , че може да липсва реле но незнам къде се намира за да го монтирам !
  3. Колега аз карам Accord с абсолютно същия двигател . Ще ти кажа при мен как е и навярно и при теб трябва да е същото , та значи при подаване на контакт светва тази въпросна лампичка и огасва някъде 2 секунди след тази за подгряването . Надявам се, че съм ти бил полезен .
  4. Здравейте колеги ! Искам да ви попитам , какво да направия за да почнат да ми подгравят всички нагреватели на задното стъкло , а не само половината . Като се загледах така по хубаво в тях , констатирах че се е прекъснала връзката , та мисалта ми е могат ли по някакъв начин да се залепят .Благодаря предварително!
  5. Колега при мен беше съштото , аз направих следното. Свалих стартера и отворих капачката на бендикса , там има две медни пластини . При мен бяха много износени и нагорели , не намерих да ги купя и сам си ги направих . Сглобих всичко по обратния ред и сега нямам повече проблеми със стартера. Та проблема ти е в тези две медни пластини , ако не са много износени , ги почисти добре и пак ште карат. Успех
  6. Колега , ако те интересува как да премериш тока . Трябва да свържеш уреда последователно , тоест трябва да откачиш едната клема на акумулатора , на нейно място да свържеш единия край на уреда за акумулатора а другия край на уреда за откачения проводник . Но обезателно , провери обхвата на уреда за максимален ток Ако е до 10А не го вързвай изобшто . Мен ако питаш , провери както предния колега те насочи .Ако е всичко така , търси проблема другаде! Успех
  7. atanasshivikov

    Civic 2.0 Td

    Колега , несмятам да ти се меся в избора ,но предния колега е прав вземи си по добре Accord той е 105 коня ,а този сивик не е 101. Лъжат те А и цената добре са я надули , поне така мися аз.
  8. Колеги и аз да питам , по съштия ли начин и аз мога да я сменя тази крушка на моята Honda Accord.Мерси предварително за разбирането.
  9. Здравей , аз от скоро сам притежател на такава кола . От както съм я купил не сам пипнал ништо по ДВГ , освен това че сам сменил масло и филтри , а и стартера трябваше да сменя едни медни контакти ама не беше ништо особено ,сам си го направих. Много сам доволен от колата гори ми към 4,5 литра , а и доста върви ! Незнам ти на каква ште случиш , то всичко е на късмет , а и да ти кажа че сам навъртял около 1500км на нея без никакви проблеми , е то бъдештето ште покаже ама надявам се да и няма ништо . Ако си решил да е Honda автомобила за теп , според мен няма да сбъркаш в избора !
  10. Много благодаря за съветите братле , вече и аз мога да се похваля с новия таван . Направо се родих , таман че беше ти иначе штях да се ръся много , а така минах тънко. То небило много сложно , е изисква време ама няма начин !Благодаря , че има оште хора като теп , това ми дава кураж .
  11. Мерси за отзивчивостта, но аз сам от провинцията ! А да те питам стария плат да го махам ли или може да се използува отново, заштото в колата не е пушено никога и е запазен , а и штях да забравя че мойта е седан, та от къде да изкарам навън тавана? Ако изникне нешто друго при ремонта ште разчитам на теп .Благодаря предварително!
  12. А всички ли дизелови двигатели са на Роувър , дори и на Accord ли е от 98 год .Аз от моя сам доволен върви, но все пак тази кола не сам я взел за състезания , а поради факта че ми гори 4.5 литра нафта .А и на доста коли не отстъпва нали е Honda ,ама това ти е много ясно!
  13. Някой , ако знае да помогне ,че от вече две седмици се чудя!Става въпрос за Accord 2.0 TDI 98год.Иначе съм много доволен от колата малко ми харчи , а много върви . Извинявам се ако се повтарям пак , но един колега ме посъветва така ! Поздрави на всички и браво на организаторите на форума.
  14. Мерси за съвета, ште си взема поука.
×
×
  • Създай нов...