Jump to content

Essential

Фен
  • Мнения

    748
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Essential

  1. А така, давайте да се съберем. Зор се оказа тази поръчка
  2. Здравейте колеги, Бих искал да помоля за малко помощ. Имам проблем с машинките за ел. регулиране на фаровете. Разглобих и почистих фаровете - ще поставям лупи. Машинките не са ползвани много време и след като почистих събралата се мръсотия ги закачих на буксите и преместих плъзгача на комчето за управление. Чува се звук от работата на моторчето, но болта не помръдва. Отворих цялата машинка и отново тестват с плъзгача - моторчето работи болта се върти, но доста бавно. Затворих машинката и премахнах колелото за ръчна настройка на фара - отново шум от моторчето и пренебрежимо помръдване на болта. Затворих с капачето колелото за ръчен реглаж - само шум от моторчето нищо не помръдва. Смазах гумения пръстен и капачето на колелото за ръчен реглаж, като почистих добре капачката му. Моля за съвет, къде може да е проблема. Благдаря за вниманието. Поздрави.
  3. Хайде колеги, идва лято, да ги съберем тези 10 броя за поръчка
  4. Колега може ли подробен снимки на адаптира с термостата? Пасва ли на д серия блок?
  5. Може ли и за мугенския лип цена. Явно няма да се събере нужното количество.....
  6. 0898423 едно две девет Иван. Предпочитал viber или ЛС. Клапана е чисто нов пълен комплект. Цена 559 лева.
  7. Колега къде се намира гарнитурата. Искам да я купя
  8. Здравейте колеги, Джантите от снимките също влизат в продажба 1200 лева цена на гуми + джанти. OZ Superleggera 15" 4x100 7j
  9. Възможна продажба на гуми и джанти отделно.
  10. Здравейте колеги, Имам за продан 4 броя еднакви Бриджстоун Потенца Адреналин РЕ002 с размер 205/50R15. Гумите са купувани нови от Диана в началото на лятото. Причината за продажбата е нуждата от по-голям размер джанти, за да монтирам спирачните апарати, които имам. Гумите са карани 3000 км, като 80% са извънградско. По - късно днес ще предоставя снимки. Цена за правилата 119 лева за гума, като подлежи на договаряне. За връзка предпочитам на ЛС или Viber, 0898 423 129 - Иван. https://postimg.org/gallery/3b5m1qha2/ Благодаря за вниманието. Поздрави.
×
×
  • Създай нов...