Jump to content

honda_pln

Фен
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно honda_pln

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 9.02.1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Pleven
  1. колеги манияци здравейте от мн време. Какво става? Ще има ли срещичка скоро? Че ви забравих физиономиите и бегачките. Ако ще има скоро пишете ме.
  2. ами тогава неделя. Предполагам към 15ч на всеизвестното място. Дано да има навица.
  3. даа! Вчера се обедих. Видях те на окр.болница. Ами тогава ще чакам някой да избере ден и да се видим.
  4. айде бе никой ли не е оссанал от хонда клуба в плевен? Ако съм само аз ще си ходя сам. Поне да не се надявам на др!
  5. здр колеги! Доста време ме нямаше ама не бях в бг. Та ако ще има саирка в неделя свиркайте. Че ви забравих. Даже гледам има и нови фенове. И да ви се похфаля. Имам нова придобивка. Не е хонда ама пак е японка. Мазда 6. Все си е зделано в JAPAN. е хайде като се видим ще поговорим.
  6. тц мн съм зле с тия технологий като РС-то
  7. колега евала. мн добре. но нали си ни знае6 нас балгарите 4е не6то не е както трябва. ето няколко от мен. пурво номера го сложи на средата както си е бил. стига с тея италиански имитации. и второ боядисаи мрежите 4ени. сори но нали иска6е мнения. ина4е е бижу. мн километри да и навие6.
  8. Колеги първо за много години.живи и здави вси4ки и вси4ко наи-наи. Та да си доида на думата. Кога ще се гледаме за тая година?
  9. Ами добре. бройте ме и мен...
  10. абе да попитам. вие не си ли пишете през месеца? или само когато доде време за среща? ако си пишете някаде кажете ми каде.
  11. добре. зна4и и аз съм там.
  12. Ей колеги какво 6те правим в това време? Ще има ли някои бъобще 5:00 4аса? Е има,няма аз 6те мина да проверя,пък дай боже да има.
  13. ами утре като се видим 6те ми кажеш. имам и друг проблем. в4ера некои ме е ударил и ми е смазал калника. мамицата му дее*а. утре ще я видите. направо я е осакатил. дано умре. сега ми трябва някои мн добър тнекеджия. ще сум мн благодарен.
  14. знам,но аз питам дали някои от плевен мойе да ми помогне.
  15. мога да ти кажа понеже каза 4е нямаш голяма база за сравнение при дизелите. Аз ти казвам от опит. японския дизел е ненадминат и попринцип японските двигатели са номер 1. И не само двигателите да знаеш.
×
×
  • Създай нов...