Jump to content

petrovm

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-1 Poor

Относно petrovm

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 12.02.1977

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе
  1. От две години карам само с гуми Yokohama, като съм си оборудвал един комплект летни и един комплект зимни. Можеш колега да си сигурен, че с такива гуми стъпаш на сериозно и ангажимента ти относно избор на гума го забравяш от момента, когато предпочетеш Yokohama.
  2. Колеги, и от мен една заявка за срещата
  3. Евала колеги! Похвално - песента е невероятна! Тя е направо хит парче! Успех и занапред
  4. Преди карах с Мобил, но от месец съм с Мотул 10W40. Чух хубави неща и взех, че минах на Мотул - наистина не съжалявам
  5. Здравей колега, първоначално имах Хонда Сивик 1,4 6г. хеч. Продадох я, защото имах желание за седан. После аз също се чудех какво ще е най-добре да се купи - от Сивик да мина на Акорд или нещо друго. И тогава се спрях на Хонда Сивик Седан Японка 1999 /след фейслифта/. Жесток автомобил - а и разбира се на сносни пари: само за 4200 лв. Вярно е, че трудно се намират такива, но ти пожелавам да си намериш. Ако пък попаднеш на 1,6 мотор - недей се чуди изобщо.
  6. Здравейте, нека да се присъединя и с моята кола към всички колеги! Наистина кола-мечта за всеки, който иска да преоткрие себе си. http://img339.imageshack.us/i/51574113.jpg/http://img830.imageshack.us/i/82291109.jpg/http://img186.imageshack.us/i/31260132.jpg/
  7. Колега, паднал си си на късмета. Вземи я тази кола и после няма да искаш да я сменяш. Наистина ще бъдеш доволен от покупката.Успех!
  8. Аз съм с Yokohama Winter F601 175/65 R14. Много съм доволен, колата стои стабилно и не се притеснявам от закъсване.Препоръчвам ги! Жестоки са!
  9. Много ти благодаря приятел! :) Наистина ако имам въпроси ще разчитам на твоя опит. Дай e-mail или телефон в случаи на нужда Ей за това са приятелите!
  10. Аз съм от Русе. Колкото и странно да звучи аз лично питах такива майстори/специалисти. Отговора е, че тези които имат познания не се наемат тъй като било много трудоемко. За това съм принуден да търся самостоятелни решения. Имам познати майстори, с които ще успеем да направим монтажа в случаи, че имам схемата или пък притежавам някакви инструкции за монтажа.
  11. Здравейте,Новорегистриран потребител съм във форума и доколкото успях да проверя няма дискутирана такава тема.Моята кола фабрично е без инсталирана климатична система, но съдейки от предвидените в ел.таблото предпазители и фабрично предвидените свободни букси за скачване на филтъра, компресора и кондензатора си мисля че е възможно да се направи монтаж на такава. Но не знам какво е състоянието като необходими букси и предвидени такива за изпарителя, за вътре под таблото и контролния панел за включване и изключване на климатика.Наскоро си закупих климатик втора употреба пълен комплект свален от същия модел Хонда Сивик 1,4i 1996 с абсолютно всички части.Някой може ли да ми даде указания и препоръки за това как да се монтират връзките, които влизат и излизат от и за изпарителя под таблото.Изобщо къде и как се монтира самият изпарител, скачването му с парното и аз не знам още с какво.Ако е възможно някои който разполага да изпрати схема за климатичната инсталация за такъв модел Хонда Сивик 1,4i EJ9, 1996 ще бъда много благодарен.Все пак друго си е Хонда с климатик!
  12. супер са......
×
×
  • Създай нов...