Jump to content

IvoAndr

Фен
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от IvoAndr

  1. Така е! Сега да видим кой ще даде най-добра цена, че в тая криза и 10лв. са си 10лв. и го взимам!
  2. Кой от двата ще е по-добре според вас?За Депо-то съм сигурен, че няма да пасне нито на калника, нито на капака, нито на решетката и ще трябва да се наглася с чука, но все пак е нов!Валео-то ще си влезе точно, но е втора употреба!Разликата в цената не е много голяма.
  3. Добре дошъл! Пожелавам ти много приятни километри с Хондата и дано не си поредния, който "смени ГОУФА с Хонда"!
  4. Абсолютно съгласен с Лукчо +1 пушач!
  5. IvoAndr

    Да се похваля!

    Аз пък да се похваля! От вчера имам щерка - Андреа, 3.400 кг, 51 см. Снимка тук.
  6. Икариам от няколко месеца.
  7. Реалноста, колега! Гледай реалноста! На теория знаците ги знаем (поне по-големия процент от шофьорите в БГ), но на практика колко ги спазваме?! За това говоря!
  8. А как ще замръзнеш с 50-60 км/ч при 5-10 метра до пешеходната пътека хич не ми е ясно?!
  9. Газта е за запалки! Това е ясно! Има доста теми за последствията от слагане/каране на газ, било то и метан! Пробвай търсачката.
  10. То и тая тема стана на чат, така че аре стига - отплеснахме се! Дано колегата с лаптопа да е решил проблема и дано сме били полезни!Аре поздрави и лека! П.П.: Да, вярно е, че някои модели на Sony имат AUX IN на чинч, но това си е някакво тяхно инжинерно решение!
  11. Е сори за off-а, ама aux off = aux изключен и aux on = aux включен!Какво общо има с вход и изход не ми стана ясно?!
  12. И няма да ти свършат работа!
  13. Да, но не точно -> виж тук. Демек ще трябва и това. Ако те интересува - пиши на лични. Дано съм ти бил полезен!
  14. Аз си мисля, че проблемът ти е от ключа. Ако Д16-ката е била с чип (имобилайзер), то компютърът си го търси и няма да запали без него, но май при Хонда имобилайзерът спираше и дюзите (без да съм много сигурен). Виж дали цъкат дюзите. Ако да, е много вероятно да е комутатор или датчик на Хол. Успех!
  15. Aux-а на 5000UB е отзад. Жака е 3.5 (като за слушалки). Трябва ти кабел с два такива жака и си готов. Айде успех!
  16. Съжалявам за загубата ви! R.I.P.
  17. Плюса го връзваш на Клема 15 (плюс при контакт), минуса на Клема 31 (маса) и си готов. Потърси схема с окабеляването в нета за твойта кола. Плюс при контакт най-лесно ще намериш на кабелите от контактния ключ (черен с жълта лента, ако не се лъжа). Задължително сложи бушон! Айде успех!
  18. Ще ти я монтирам или Вторник, или Сряда, ако искаш пиши ЛС или ми се обади на ГСМ-то (имаш ЛС с номера).
  19. 1. Да имаш видимост (МНОГО ВАЖНО) !!!2. Да няма коли в насрещното платно (ОЩЕ ПО-ВАЖНО - особенно преди да натрупаш 4-5000 км стаж) !!!3. Поглеждаш оборотомерът (ако имаш такъв, иначе слушаш ДВГ-то), ако си в 2,5-3 гледаш в ляво огледало, биеш ляв мигач, педала до долу, задминаваш, десен мигач и се прибираш. Ако си в по-ниски обороти (1 - 1.5 - 2) сваляш една предавка и пак същото !!!P.S.: Винаги гледай знаците (ако няма гледай осевата линия), че "милиционерите" само това чакат
  20. Ми то си е ясно! Едни карат бързо, други - бавно!Който както може! Кво да ги правиш!?Аз си признавам: карам бъзрзо ама и гледам да преценя ситуацията!Няма значение в каква кола си се качил всичко зависи от ЗКУ-то (както съм казвал не един и два пъти).Карал съм Гоулф2 и 3 и 4 и сега карам Хонда и изводът до който съм стигнал е че Гоуфът е кола, но Хонда е и начин на на живот! Сигурно много хора няма да ме разберът, но пак казвам: Всичко зависи от предна лява седалка - можеш да се пребиеш с М3 (343 коня), можеш и с Гоулф 1.4 (60 коня)! Зависи от тебе:(P.S.: Айде кажете ми, че съм Гоуфаджия
  21. Що не четете бе хора!? 4 бр. зимни регенерат ...И що не вземем да приключим темата, то си е ясно: зимата със зимни, лятото - кой с каквито има!
  22. И за мен 2бр. светлоотразителни!
×
×
  • Създай нов...