Jump to content

EAGLE EYE

Фен
  • Мнения

    142
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от EAGLE EYE

  1. Здравейте колеги,днеска стана леко разминаване с един колега който поръча съединителя и се оказа, че не е за неговата кола. Първия линк в основния пост който съм дал, се оказа, че изброените автомобили не са точни. За най-точна информация ползвайте този сайт, официалния на производителя - http://www.exedy.adc-cat.com/Модела на съединителя е HCK2049. Поръчвал съм го за Honda Civic 1.6 Petrol SRi Vtec.Доста хора ме попитаха защо го продавам, причината е, че избързах да го поръчам преди да разбера точно къде ми беше проблема в колата. Първоначално ми казаха, че съединителя е отишал, но се оказа от горната помпа на педала на съединителя. 3 дни след като го поръчах ми потъна педала и така разбраха, че проблема е другаде, а не от съединителя.
  2. Продавам чисто нов съединител EXEDY, Made in Japan за Civic MA, MB, MC, EK, EJ, ... повече инфо за моделите тук - http://www.avto-pazar.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&category_id=252&product_id=15720&option=com_virtuemart&Itemid=71Пълен комплект. Снимки тук - http://www.a-x-l.net/civic/Цена 390лв.За контакти на GSM - 0896577591 или 0878373012От гр. Пловдив съм, изпращам с Еконт, с опция - преглед.
  3. Honda Silver Wing 600 GT , скутера е невероятно запазен.Сменял съм ремък с ролки ,предна гума накладки ,профилактика на горивна система!Мотора го карам втора година , не ми е създавал проблеми никога!С новия инжекцион 55 коня! мах спеед 200 км/ч .17500 км реални, ксенон,два ключа ,книжка,куфър GIVI с оригинална стойка цена: 5555 лвснимки : http://motori.cars.bg/m36054гр.Пловдив 0886552694
  4. 4000лв!БЕЗ БАРТЕРИ вече! Взех си друга кола и тази си чака новия собственик!Да звънят САМО СЕРИОЗНИ КУПОВАЧЕИ МОЛЯ!Цената не подлежи на коментар и стотинка надолу! Няма такава цена ,няма такава кола!4000 лв + подараъци към колата!
  5. Хайде бе хора ! Елате да я видете поне, никой неще да си направи труда да я види ,да я покара ,за да види каква машина е !Първия печели А за цената ,ще се разберем ,лично с мен !!Трябват ми парички за цвички! ТОВА Е НАЙ ЯКОТО КУПЕ В БГ! хахахаха
  6. 4300 лв! Това е купе 6 генерация В-ТЕК ! Хайде бе хора Няма такава кола ,няма такава цена!Колата е без газ, с чисто нови гуми 4бр. спорти нарязани дискове и спортна генерация!
  7. Хайде да видим ! 5000лв + подаръци!
  8. охо! 33899+127+125+147= 34298 следващия........
  9. Колата ще се продава до края на месеца. След това ще и се случи нещо интерестно и ще си е карам вечно!
  10. http://www.cars.bg/u95447снимките са стари !
  11. Сивик купе 6 генерация 1.6 vtec 125 коня, d16y8 . Производство САЩ 1998 година!Всички екстри за модела + сменени фарове и стопове ,внос от USA!Газов инжекцион BRC ,монтиран в спец. сервиз още в гаранция!Колата е карам вече 4 години ! Сменил съм доста неща по нея и съм я подържал много добре !Цвят тъмно син металик!Забележки по външен вид! Няма удари , но има драскотини и леки забележки!Лети джанти 15-ки с добри гуми.По двигател и ходова част е безупречна! Нито една кора или елемент не тропат или скърцат по нея!снимки по късно . Цена 5500 лв.Бартер за по нов автомобил с доплащане от моя страна!Валери- 0886552694 от Пловдив!
  12. Дай да ти купя липа за 6-та генерация !пиши на лично ако си навит !
  13. Една година е гаранцията на инжекциона ,без значение на километрите изминати за периода! Цената е 1500 лв и инжекционна е нов модел, незнам какъв е ,ако ме насочиш как да разбера,ще видя на моето црв какво е БРЦ-то на ЦРВ-то !
  14. Слагай BRC инжекция! Сервиза се намира около зад механото! Ласков ! Нещо немога да му намеря телефона в момента!При него съм слагал БРЦ на d16y2 i na Д16Y8 и естествено B20Z1 на Црв-то! Много съм доволен от монтажа , момчетата си разбират от работата!Щом идват хора от други градове спецялно при него ,няма нужда от реклама!
  15. Сменям двигател от сивик 92 година който е D15B7 и сега ще слагам D15B2 ! Ще имам ли проблем ,еднакви ли са! Работата е напечена и моля за бързата ви намеса колеги!Благодаря ви !
  16. Имам два проблема със съединителя! Става въпрос за црв 2000 година с ръчна скоростна кутия!Първия проблем е ,че имам празен ход на педала! Има горна и долна помпа на педала , горната е горе при казанчето! МИсля ,че е от нея ,защото течността ми намалява и когото я обезвъздушавам в казанчето излизат малки пърченца гумички от което съдя ,че са заминали уплатненията ! Мога ли да я сваля и да и сменя уплатнения или да си купя нова ! Препоръки ???Втория проблем е ,когато настъпя газта на първа и на втора,поне повече се усеща, започва едно тресене по време на ускорението! Тресене не като износен съединител ,а като нещо криво ! Някакви мнения ?
  17. Аз ще коментирам тойотата!Много здрав автомобил от към окачване! Няма да имаш проблеми с електроника ! Дизела е изключително пъргав и с невероятно смешен разгод на гориво !Дизела има склонност да гори масло , но в нормите на нормалното !Страдат от съединител около 150 000 км!Недей си взима бензинов вариант/ това е мое мнение/ ако ще е тойота нека да е дизел задължително!Авенсис е съчетание на един голям луксозен много ЗДРАВ и практичен автомобил! Аз съм с две рце за авенсисът!Но тойотата е доста по улегнала кола за чичковци ! Акорда е много по агресивен и по младежки и гъзарски и най-важното е ХОНДА Пежо -твърдо ниееее
  18. Точно така , колега така направих и всичко е ок! Явно термостата е чувствителен много !Вече минах близо 1000 км на газ без никакъв проблем! Джипката върви страшно на газ!Благодаря на всички колеги!
×
×
  • Създай нов...