Jump to content

Hutch979

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Hutch979

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колеги, в пипкава ситуация съм. Имам нужда да се прави гарнитурата на моя Accord Coupe v6, но трябва да се случи по-бързо, до към 9ти другия месец, иначе рискувам глоба от КАТ за изпуснат срок за пререгистрация. Някой би ли могъл да препоръча човек в София, който да може да се справи? Благодаря предварително!
  2. Звънях за тази: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11646395593217373&slink=nym0u2 Объркал съм се, не е сменян двигателя, а е обслужван преди 60к км. Тази седмица ще ходя да я пробвам. Както Цецо каза по-рано, наистина логотата Legend И SH-AWD не изглеждат да са на правилните места, което навява на мисълта, че моооже и да е пребоядисвана. Но на живо ще се види. То няма лошо и да е, стига да не е била на консерва преди това (блъскана). Някой да я е пробвал?
  3. На края ще угодя на неразумното дете в мен и ще си взема от старите и това е
  4. Даа хрома и аз забелязах, но както казваш Цецо, тия неща се оправят и не ме притесняват. Като гледам Благоевградската ми се струва, че има и нагар на дясното огледало за задно виждане също.
  5. Това не е болка за умиране, стига да е само визуално. Като цяло нещо друго забеляза ли? Тест прави ли й?
  6. Да пардон, под минуси имах предвид размера и че си похапва горивце, ама е менежируемо и това и не е драма.
  7. Цецо, благодаря за отговора. Аз реално не шофирам адски много из града. Даже като имах Сеат Ибиза не ми се щеше дори да стъпвам в центъра, та това не е огромен проблем. Като цяло реших вече, въпреки всички минуси, да си карам Легенда.
  8. Искам да попитам един въпрос като за темата. Двоумя се между старата генерация ка9 и новата кб1. До колкото разбирам, по-старите разбираемо са по-различни за управление. Да предполагам ли, че ще са малко по-неподходящи за град като София? Реално питам защото се кефя и на двете генерации, пък нещо не намирам нормални сравнения никъде между двете от гледна точка маневреност. В старите ми харесва класическият вид, аз се радвам на такива неща много и винаги съм искал по-стара кола, но и комфорта ми е важен. Имаше един колега тук, който продаваше две ка9-ки, но той ги е продал. Останаха едни в сайтовете за продажба у нас, които са на по 340к+ км и се чудя колко разумно решение би било, защото реално лесно мога да си позволя и КБ1-ца. Благодаря предварително!
  9. Аз по-скоро питах за мнението относно конкретната обява, но да виждам как се различават коренно. Самото решение нова или стара го правя в момента, искам просто да разбера в момента дали тук в бг от старите има добри екземпляри в момента.
  10. Съжалявам за многото въпрости, но бих искал малко мнение преди да се впускам да ги тествам и старите и новите.
  11. Какво бихте казали за тази старица: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11548926168755645&slink=nzc4r4 и тази https://www.cars.bg/offer/623cae2c394284001f5df925 Лично километрите ме плашат, но ако са реални от 2001ва не е толкова зле май. Като цяло салона ми изглежда добре. Има газ, но явно не е слагана отдавна щом е в гаранция, но знае ли човек.
  12. Благодаря много! Още един въпрос, а какво смятате за по-старичките, ти '98 '99? Има няколко обяви в мобиле, някои са на по 350к км. Но са по-ефтини и ме кефят на визия. Просто от интерес питам.
  13. Извинявам се сега видях, че за първата тук е писано два пъти вече, прощавайте. Имала проблем със скоростите. Все пак, другите две не мога да намеря да е писано а тях тук. Ако имате някакви мнения. Тази с двигателя изглежда добре привидно, но ако е описан в талона и е сменен с реално здрав.
  14. Здравейте, колеги! Нов съм във форума и доста се разчетох, но ми е трудно с избора на нов леджънд. Постнах няколко обяви в темата за обсъждането на обяви, но ако не е твърде нагло и тук да питам за мнение по тях?
×
×
  • Създай нов...