Jump to content

NaskoHonda

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от NaskoHonda

  1. Благодаря за мнението и отделеното време. Майстора, при който ходя се съмнява за две неща - изгърмяла гарнитура или проблем с газовата уредба, както вие посочихте. Надявам се каквото и да е да се реши проблема, че постоянно треперя да не стане нещо с колата, не мога да и се порадвам.
  2. Къде да търся части за Хонда в Пловдив, някави идеи?
  3. Има, преди повече от седем години. И аз се ориентирам в тази посока, въпроса е кой?
  4. Здравейте, имам абсолютно същият проблем, как се развиха нещата при вас? Някой да даде кооординати на майстор в Пловдив, който може да смени гарнитура качествено? П.С. Не смятам, че развитата капачка ще реши проблема, а че само ще го маскира. Лично мнение.
  5. Здравейте, от няколко месеца имам проблем с охлаждането, скоро смехих и радиатор, мислех че там е проблема, но уви... Капачката на радиатора е от по-малка Хонда, майстора каза, че ще отваря и при по-слабо налягане, за да облекчим системата, но не се получава. В самата система има доста високо налягане и пука маркучите - смених ги с нови, пука и тях. Някакви идеи какво се случва и/или адрес и телефон на майстор, който ще помогне на бедното Харви? Благодаря на всички, които ще отговорят!
  6. И аз имам проблем с Хонда, но ХРВ 2001г., проблем с охлаждането. Някой да помогне с телефон и/или адрес на майстор в Пловдив?
  7. Здравейте, бихте ли изпратили и на мен телефона на добър майстор. Благодаря ви!
×
×
  • Създай нов...