Jump to content

kgogov

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kgogov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 8th gen
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Асеновград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, Притежавам Honda Civic 8th 2.2 Diesel. Някой да знае при кого мога да се обърна за проблем с парното? Изключително слабо духа и не е приятно. Друго, което ме дразни е че имам монтиран парктроник, но когато завали спира да работи. Искам да мина и през компютърна диагностика. И последно, случи ми се нещастие. На Газпром вместо дизел ми заредиха бензин (30 л.) и карах известно време преди да се усетя какво е станало. Смениха ми горивен филтър. Опитах се и да си потърся правата, но трябва през съд и става сложно и се отказах. Искам автомобила да бъде прегледан да се установи дали има някакви щети от случилото се. Преди два дена правих предницата. Нови амортисьори, тампони, биалети, рециклиране на ляв носач (шарнир), рециклаж на кормилна рейка, хидравлична помпна (съединител). Мисля, че въпреки изброените неща, всичко е поправимо. Та просто търся някой човек, който да ми обърне внимание и да погледне колата обстойно..
  2. Здравейте, Снощи заредих 30 литра гориво дизел от Газпром като сложих и добавка BDC. Пазя касовата бележка. Прибрах се вкъщи всичко беше нормално. Днес тръгвам за работа и след като загря колата започна да прекъсва. Едвам едвам стигнах до работа. Натискам педала на газта - тя не тръгва. Докато тръгне колата голям зор. От какво може да е.. Некачествана нафта? Honda Civic 8th 2.2 Diesel Edit: Сложили са ми бензин вместо дизел.
  3. Привет на всички Наскоро закупих Honda Civic 8-ма генерация дизел от частно лице. Колата за годините си изглежда много добре отвътре и отвън - радвам й се много. Като работа на двигателя също съм доволен. Държи се добре - няма странни шумове. Нивото на маслото го проверих преди седмица - беше между минимума и максимума. Надявам се да не го гори.. Купих й добавка за дизела: BARDAHL BDC - 1 ЛИТЪР. Преди 800 км и е направено обслужване - масло, горивен, въдушен, маслен, купе филтър са сменени. Има нови летни гуми ДОТ 2021. Та мисълта ми е следната - от Пловдив съм, но не знам къде мога да я закарам, за да я прегледат дали всичко и е наред. Послепис: Страхотен форум! Има много информация, но отнема време човек да се разрови - затова реших да попитам. Благодаря, спорен ден на всички
×
×
  • Създай нов...