Jump to content

Kamenov

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Kamenov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    на вино
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив
  1. Наскоро говорих със SVO от форума и той ми сподели, че е много доволен от услугите на Galactic Cars (има ги в мобиле), които също внасят коли отвъд океана. Беселин, къде видя как върви 2.0, може ли да видя и аз, че малко се притеснявам от 1.5Т. Днес говорих с търговец от Бултрако Пловдив, който ми обясни, че проблемът с 1.5Т се проявява най-силно, ако колата се кара предимно на малки разстояния в града, тъй като малкото бензин, който попада в маслото не може да бъде изгорен, както ако се кара по-дълго на загрят мотор. Каза, че нормалното горене на масло при този двигател по данни на Хонда е литър на 10 000. Имате ли информация от познати дали наистина е така или положението е по-лошо.
  2. Note е прав, че най-добре е да си видиш колата от търга, за да знаеш точно каква е щетата. "Нашите хора" може да са я оправили много професионално и качествено, но аз такива сивици видях в copart.com, че направо свят ми се зави. Аз също в момента търся точно този двигател, като за мен по-скоро дилемата е към коя фирма посредник да се обърна. Ако някой има опит, моля да сподели...........most auto, north auto или някой друг. И аз се двуомях за CVT или ръчка, но заради ръчната скоростна кутия може да се лишиш от някои от следните екстри: отопляеми седалки,система за следене на лентите, система за предотвратяване на сблъсък, адаптивен круиз контрол, камера на страничното огледало, по-малък централен диспей, по-нисък клас аудио уредба, безключово палене и стартиране на двигателя от разстояние от дистанционното на колата. Може да има и други. Като цяло има разлики в обурудването в САЩ и Европа, като основното е камерата на дясното странично огледало (САЩ и Канада), липсата на пера на волана при CVT (САЩ и Канада) и аз досега не видях civic с парктроник (явно разчитат на камерата за задно виждане). До сега не съм прочел за проблеми със CVT-то в чуждестранните форуми, но и до сега никой не е писал с пробег по-голям от 150к.
  3. Здравейте, има ли някой, който може да ми помогне с координати на lubovl (имейл, тел, Фейсбук)? Писах му на лично, но виждам, че последното му влизане е от както е писал по-горе. Интересува ме 2.0L и дали CVT'то би изкарало 200+ хил., че мненията са различни. Някой от вас достигнал ли е тези километри и какви са впечатленията. Мерси!
  4. Здравейте, аз също имам намерение да си закупя Акорд 8. Въпросът ми е кое е по-добре - да се вземе автомобил, който е закупен и поддържан в Бултрако (в случая Бултрако Пловдив) или да се търси кола внос от Европата. Конкретно става въпрос за Акорд 8 2.0 на 66 000 км. 2015г., който е закупен от Бултрако Пловдив и поддържан там. Цената е 26 хил., която според мен е адекватна. За доста официални представителства на ралични марки съм чувал, че качеството на труд и специално масла не е на необходимата висота (меко казано). А какво ви е мнението за Акорд внесен от САЩ или Канада? Ще има ли проблем с частите. Благодаря предварително !
×
×
  • Създай нов...