Jump to content

asassin

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно asassin

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Предната ми кола, я карах 10 години. Една сутрин, шест месеца след като я купих, не запали. Акумулатора беше Монбат, слаган 2 години и 2 месеца преди това. Два месеца след гаранцията - тотал. Зареждах го 2-3 пъти и като го сложа от зарядното на колата - пали. Ако не я карам 2-3 дни - не пали.Оказа се умряла клетка. След много гледане и чудене, си купих Банер с 2 години гаранция. Средната по хубост серия (двеста и кусур лева), с по - голям стартов ток. Мериха ми колата как пали, зарежда, за отечки, всичко беше ОК. Изкара 2 години и половина и той умря. Егати Банера. Изкара 4 месеца повече от Монбата. Купих си Тенакс на половин цена от Банера. След 7 години продадох колата с него, без нито един проблем дори и палене няколко зими на -15 градуса!!! Преди година случайно четох, че Тенакс се правят в завод в бившата Източна Германия. За пореден път се убеждавам, че не винаги скъпото е по - качествено.
  2. Аз бях пред същата дилема.20 години съм карал само немски бензинови автомобили.Карам 90% градско, на къси разстояния и исках бензин 1.8 140 коня.Немските бензинови станаха много скъпи за обслужване и поддръжка.Гледах 2 месеца бензинови Сивици в Бг и нищо не си харесах.Един приятел ми докара от Германия, на 143000км регистриран декември 2008г.Обслужен от-до, с тюф на 5 месеца, гаражен, два чифта джанти с гуми, един собственик - жена 49 набор.С пълна сервизна история.Всяка година е минавала 12-13к километра.Платих 4700евро + 1000евро за докарване на ход.Колата си я избрах от частна обява.Платих 500лв. регистрация.Дали ми е излязла скъпо?Да в сравнение с колите на нашият пазар.Дали съм доволен?ДА.Карам я вече почти година, и разхода ми е само за гориво.Сигурен съм, че е на реални километри,че не ми харчи масло, че не е блъскана и оправяна, сигурен съм, че е обслужена там с консумативи за техния пазар.Трябва само да си намериш правилният човек, който да я провери преди да я плати!!! Между другото, за малко по малко пари излизат доста запазени 1.4 100коня.Но моят съвет е - след 1.8 тси си за 1.8 140кс.
×
×
  • Създай нов...