Jump to content

popfan

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно popfan

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Съгласен съм с всичко казано, но вариант освен втора ръка автомобил нямам поради финансови причини. Сега карам 1.8 TSI(изминал съм около 60/70 к км без проблеми, но не ми е по джоба вече). Спрях се на този модел, защото каквото и да счупи е доста по- евтино от на немски автомобил. Маховик няма, съеднинител 300-400лв, на немски 2000лв( даже имах нещастието вече да съм сменял) . Прост двигател SOHC - 1 верига, комплекта към 500лв, на немските е 2 или 3 вериги в двигателя-800лв. Тука двигателя атмосферен, няма турбо, няма директно впръскване. Дори да гори масло и да е заминал катализаторът, афтърмаркет 600, на немските 1000лв.
  2. Благодаря за подробния отговор, колега. Винаги съм смятал, че на Сивиците няма какво да им се чупи, но коментарът ти ме накара да се замисля - кола 2ра ръка си е 2ра ръка и наистина не може да се очаква повече.
  3. Здравейте, имам следната драма и се нуждая от съвет. Повечето сивици 8 в Германия са под 4,5—5к евро. Запазените под 100к км (ако това е показател изобщо) са около 6к. При положение че Хонда сивик е здрав като цяло бихте ли платили допълнителните 1 000 евро над средната цена или бихте заделили тези 1000 евро за ремонт ако има нужда. Гледам само бензинов и само ръчка. Няма значение 1,4 или 1.8, основно ми е надежността. Колата ще се кара в София до Лидл и до метрото. Под ремонт нямам предвид обслужване.
×
×
  • Създай нов...