Jump to content

lupo007

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от lupo007

  1. Не ми се влиза в излишна полемика колега didipov, просто не понасям хора с арогантно държание.
  2. Колега, стига с този сарказъм! Тук няма малоумни, а по скоро незнаещи и притеснени. Не мисли, че не сме се сетили да направим нещата по начина който описваш. Колата е моя, и за сведение мога да ти кажа, че дори Владо ме подканва да ги сменяме колкото се може по бързо течностите. Грешиш за него. Кой друг ще направи толкова за непознат. Разбрах за него от тук, и го открих. Помогна ми да си закупя всички необходими течности от до, намери ми сервиз където той ми смени всичките налични, и не е поискал дори стотинка, напротив дори се обижда човека като му предложиш да му заплатиш за труда и за времето за което си го отделил от семейството му.
  3. И все пак, си е добре да се намерят някакви данни за обема. Владо си е супер отзивчив и прецизен в това което казва и прави!
  4. Това ми препоръча Ronin7 - https://www.ato24.de/de/ravenol-arctic-low-saps-als-sae-0w-30.html според него, това е по подходящо и по евтино.
  5. Здравейте, ставам собственик на HONDA CR-V, 2011 г., дизел, 2,2 мотора който е 150 к.с., автомат. Въпросът ми е какво трябва да е двигателното масло на автомобила, колко литра събира и на какви спецификации трябва да отговаря? Спрял съм се на това, като ще го карам 5 хил. км. https://www.ato24.de/en/shell-helix-ultra-0w-30-ect-c2-c3.html, с него възнамерявам да измия двигателя. След това смята да сложа това https://www.ato24.de/de/ravenol-vsw-sae-0w-30.html с което да карам автомобила основно. Моля запознатите да ме ориентира, дали съм се насочил правилно, както и дали има евентуално нещо по ново и качествено. Благодаря предварително на отзовалите се!
×
×
  • Създай нов...