Jump to content

Dzheff

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

11 Neutral

Относно Dzheff

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 1.5 VTec
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте! От 10 дни съм новият горд собственик на този прекрасен автомобил 😊 С всеки изминал ден откакто сме заедно се убеждавам колко голям късмет съм изкарал попадайки на нея... всичко по нея работи перфектно, вида й е страхотен, усещането зад волана е такова, че не ти се слиза, а звука на двигателя мога цял ден да стоя да го слушам и няма да ми омръзне... прекрасна е... Тук искам специално да отделя място да благодаря на Златозар за всичко, с което ми помогна да премина по възможно най-безболезнения начин през всички трудности при прехвърлянето на колата, за вниманието и отношението. Благодаря ти и за всички грижи, които си полагал по този автомобил през годините и си го превърнал в бижуто, на което се радвам в момента. Тук пред всичките ни съфорумци ти обещавам, че ще дам всичко от себе си да се грижа по възможно най-добрия начин за нея и да бъда достоен неин нов собственик!
  2. Много благодаря за отговора, колега - определено ми помогна за избора на бъдещия ми автомобил! Скоро Хондите по улиците на Варна ще станат с една повече 😊
  3. Здравейте! Предстои ми покупка на автомобил и един от вариантите на които съм се спрял е Хонда Сивик. Максимален бюджет, който бих отделил за покупката - 4000лв. Гледам основно обяви за Сивик хеджбек 7ма генерация, но в процеса на търсене два алтернативни варианта много ми харесаха: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11592724024557659&slink=g4olym https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11592901321089290&slink=g4olym Какво ви е мнението за тези две обяви - заслужават ли си или все пак хеджбека е по-добрият вариант? Благодаря предварително за отговорите на всички отзовали се!
×
×
  • Създай нов...