Jump to content

Георги Анастасов

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Георги Анастасов

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда ФРВ
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Равда

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря на всички за съдействието! Реших проблема! Нов компресор със съдействието на майстора който ми обслужва колата - 350 лв. Наложи се и нов радиатор -130лв. И сега всичко е ОК! Лошото на колите втора употреба е,че няма как да провериш климатичната система докато не я купиш (колата)! Ако си имал късмет минаваш или само с дозареждане,или само със смяна на дехидратора! А ако си карък ,като мен - сменяш всичко с ново! Желая Ви прекрасен ден и безаварийно пътуване! Бъдете здрави!
  2. Добър вечер , днес пристигна един компресор! Уж е по номера на рамата! Майстора го видя и рече - ще стане! Дали ще стане обаче ще разбера утре. Ако е същия ще ви споделя тайния път...😉А ако не е Стилиян ще дава телефон за връзка! Благодаря Ви за помощта и разбирането!
  3. Дайте някакви координати къде мога да го поръчам?
  4. Моята е 1.7 и за този модел има три вида компресори. Трябва да бъде същият за да стане. Мога да кача снимка направена от майстора. Ако можете да се ориентирате по нея...
  5. От миналата седмица и аз влязох в клуба на Хонда, като собственик на FRV 1.7 125 кс. Колата е с ГИ монтиран в Италия. След покупката започнах процедурите по регистрация и обслужване! Майстора който поддържа колите ни смени масло, ангренажен ремък,двата пистови,антифриз, хидравлична течност,предни накладки,водна помпа и съответно гарнитура на капака. От опита си сподели,че след като се кара и на газ ще регулира клапаните за да не бера ядове. До тук добре. После тръгнах да проверя климатика. Дозаредиха го и тръгнах да го тествам в реални условия. Врътнах едни 500км.хем да пробвам климатика,хем да видя разхода на гориво. Компресора загрява много,ремъка свири качествено. Отново при майстора и резултата е сваляне и почистване, маслото вътре станало по гъсто от грес! За жалост и след почистването продължи да затяга и да грее. Ще го реша проблема или с покупка или с ремонт,ако подлежи! Относно разхода- при скорост 120-130км/ч по магистралата с 4 човека и багаж яко - даде разход 8.5л/100км газ. Учудих се! Вчера на принципа пълна- пълна за 115 км полупланинско сам даде 6.5л/100 направо паднах! С две думи мисля,че съм доволен към момента! Желая здраве и безаварийно шофиране на всички!
  6. Колега бихте ли дали някакви координати в Пловдив на този майстор? При мен компресора затяга и почва да грее сериозно. Майстора който поддържа колите ни препоръчва да купя нов. Към дата 03.06.2020 след отстъпките Ауто хелп - 1720лв. Ауто гранд -500лв. Втора употреба - звъних на 5 борси и 20-30 частни обяви - никъде нищо. Май ако не става с ремонт ще се купува нов. Благодаря ви.
×
×
  • Създай нов...