Jump to content

advokata

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от advokata


  1. Виж:

     

    Като се свали дисплея и се отвори тези пинчета от края на видеото трябва да се запоят пак. Просто се нагрява с поялника (внимателно да не се окъсят един с друг). Проблема общо взето е в "студена спойка". На моя Сивик имах същия проблем като го взех и след този ремонт вече 4-та година нямам проблеми.

    • Харесвам 1

  2. Здравейте, обмислям ъпгрейт от Civic 8 gen на Civic 10 gen. Може ли да ми кажете тези бутони до скоростния лост в дясно какво означават. Опитах се да си потърся в интернет но на 90% колите имат само 2 бутона горен и ECON. Най вече ме интерисува средния каква работа върши, изглежда ми като амортисьор или нещо такова.

    108944208_Screenshot2024-03-23at21_57_58.thumb.png.c873922bddaf88c2f9bde9c665c241d3.png


  3. On 2/29/2024 at 4:58 PM, Н.Колев said:

    Изборът е направен - намерих ,хареса ми ,купих я !

    2018 г. 1.0 VTEC CVT

    Направих тест и на двете кутии както ме посъветвахте.Наистина вариото е малко странно за каране,но в крайна сметка го предочетох -

    1-во : живея в голям град с тежък трафик и постоянното ръчкане ме убива и

    2-ро : вече "спортното":ph34r: каране си мина по реда,а и тук няма как :) и се надявам да съм направил правилния избор на кола ( пък от друга страна си е късмет )

    Сега мога само да споделям мнения и впечатления .

     

    Безаварийно шофиране на всички колеги и доскоро !

     

    Колега, сподели малко информация, че вмомента съм в твоето положение. Иска ми се да е автоматик а не ръчка и малко имам вътрешни противоречия за автоматика на civic-а. Ще ми е полезна всяка информация и отзиви по темата.


  4. Здравейте,

    Искам да попитам как се водят тези пластмаси под праговете. Опитвам се да си намеря такава пластмаса но като напиша "праг" и ми излизат други неща.  Ето снимка (не на моята кола) за да е по ясно:

     

    honda-prag.png


  5. @Nikito82 - Преди няколко месеца изгубих някъде тази капачка за дръжката. Купих цяла нова брава махнах това сивото и си го залепих на моята брава с Полиуретанов силикон. От тогава до сега нямам проблеми. Търсих само това сивото в интернет, което явно е болната част но не намерих нищо като цяло.


  6. Може би ще разбереш ако отворите капака и някой ваш приятел запали колата вместо вас. Слушате от къде идва звукът и се ориентирате. 

    Може да е ремък или ролка според мен. Надявам се някой да каже по слух какво е. Най добре да я закарате на майстор.


  7. Как разбра, че рейката е за рециклиране ? Как точно лопа отпред колата, защото и при мен нещо лопа отпред и майсторите не могат да разберат какво е. Предложиха да сменят амортисьори, задни втулки на преден носач, макферсон с лагер. Ама не знаели от къде да започнат и ми казаха да си карам така и като се засили звука да съм отишъл да видят какво става. Чудя дали не е проблема в рейката в крайна сметка.


  8. Имам 1.8 и разхода е 10 л. / 100 км. градско в София. Да уточня, че не минавам големи разстояния. Лятото извънградско по АМ Тракия София->Бургас  7-8л/100км но все пак е магистрала. Поздравления за темата защото и аз се чудих дали не ми харчи много колата. Явно си е нормално градско да е около 9-10/100

×
×
  • Създай нов...