Jump to content

Taskata

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Taskata

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден Септември 18

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Честито Вальо! Нека да ти донесе много положителни емоции и хубави моменти от дългите пътувания!
  2. Това CR-V, което е в Бургас един познат преди 7-8 месеца каза, че го е гледал и според него 100 % е участвала в катастрофа. Явно наистина не става, защото стои от много време. За втората не знам, защото надминава бюджетът ми и не съм я гледал.
  3. Да, на италиански е. "Prossimo servizio" означава следващо обслужване на 190 000 км.
  4. Жалко.. явно тази ще одтадне, понеже мислех да я погледна нея и една друга, които са в Стара Загора. Тази е другата.. Honda Cr-v EXECUTIVE - ШВЕЙЦАРИЯ @frizzante, да си призная и аз имах леко съмнение за тази германка, но се надявах да е запазена. А какво ще кажеш за тази?
  5. Разбирам те какво имаш в предвид. Имам едно на ум като цифра както спомена регистрация, еко такса, гражданска, винетка, каско обслужване и т.н. За тези регистрираните малко не ми вдъхват доверие, не че тези вносните са може би по-читави, но... Тези регистрираните може да са установили, че трябва голям ремонт и за това да искат да се оттърват от колата. Има много за разсъждаване защо ли я продават, но както и да е.. и за това не искам да рискувам. Това не означава, че не пречи да разгледам.
  6. Така е съгласен съм, че за разхода на гориво има значение на 99 % задкормилното устройство.
  7. @frizzante, благодаря ти за подробната информация. Относно екстрите харесва ми, че си има всичко за модела екзекютив. Когато започнах да търся кола държах да е ръчка, понеже до сега не съм карал автоматик, но след дълго четене из форума тук, разговори с приятели и колеги успяха да ме убедят, че автоматика си е лукс и е за предпочитане. Единственото, което ме спираше е .. беше написано някъде из форума "Автоматика мисли вместо теб, но и харчи вместо теб". Бях скиптичен към автоматика, че харчи повече, но вече не ми е такъв фактор. А иначе за стелките съгласен съм с теб отвратителни са, но това лесно се сменя в първия магазин. Аз повече държа в една кола на здравината на ходовата част и екстрите, цветът не ми е толкова от значение. @Bizzito, съгласен съм с теб за предните две обяви. Колкото повече ги разглеждах толкова повече и на мен ми "миришеха". За новия внос, който винаги е на по 150 000 - 160 000 км всички го знаем, няма и да го коментирам. Тази последната и аз смятам, че си заслужава разходката до Стара Загора. @AzSum, благодаря ти, че и ти се отзоваваш. Както отговорих и на frizzante преди държах да е ръчка, защото съм си свикнал и не съм се качвал на автоматик, но след дълго разпитване относно автоматика за плюсове и минуси мисля, че вече държа да е автоматик, но конкретно този екземпляр ми изглежда много добре и си има доста неща, които другите коли в mobile.bg ги нямат. Единственият недостатък в тази кола е, че не е автоматик. Със сигурност ако отида да я огледам и ми хареса ще мога да и сваля поне с 1 000 лв. особенно сега във време на пандемия, защото забелявах, че първоначално са я пуснали на 15 990 лв. а сега е достигнала 14 980 лв. Бензинка си търся.
  8. Банда съжалявам, ако съм наспамил много. Попаднах на една друга Хонда само, че е в гр. Стара Загора и по снимките съдя, че това е в бившия оторизиран сервиз на Хонда "Ай Ем Ай" ЕООД. Как мислите, читави ли са в този сервиз? И Какво мислите за това CR-V, заслужава ли си парите защото ми изглежда добра? Honda Cr-v 2.0 Executive, Нави, Кожа, Панорама Очаквам вашите отговори. Благодаря и поздрави!
  9. @AzSum, Благодаря ти много за информацията, която ми предостави. Със сигурност ще ми е от полза. За сега смятам малко да задържа и през това време се надявам, да се появи някой по-добър "екземпляр". Разбира се, ако другите колеги имат предложения, наблюдения или съвети относно тези Хонди могат да споделят. Поздрави!
  10. Колега @frizzante, съгласен съм с теб за ектрите, не мога да ги разбера защо в почти всички обяви пишат всички екстри за модела, а половината не са налични, а цената е все едно купуваш модел от 2015 г. Какво мислите сравнявайки тези две Хонди, коя бихте ми препоръчали. Honda Cr-v 2.0i Luxury или тази Honda Cr-v 2.0i Километрите изобщо не ги гледам защото е ясно, че на 99,9% са си играли с тях. Знам, че и от снимки няма как да разбереш, коя е по-читава а само на място с оглед, но все пак бих послушал съветите ви като по-опитни. Какво ще кажете? Поздрави!
  11. Смяташ ли, че ако я закарам в Бултрако Моторс чрез задълбочена автодиагностика ще могат да ми кажат реалните километри?
  12. Здравей @Vorpatril Тъй като от скоро съм се ориентирал към Хонда от 3-та генерация и следя няколко обяви само, че в Mobile.bg сред, които е и тази Хондичка. линк Бих желал да споделиш мнение с какви впечатления си от Хондата, също така и продавача. Смяташ ли, че има нещо нередно с колата или с продавача? Както каза @AzSum и на мен ми е странно уж има всички екстри за модела, а няма навигация. Не, че ако я купя намя да и сложа една китайска навигация, но въпросът е принципен. И това със стелката също го забелявах, че е нова, а в обявата продавача написал цитирам: "Автомобила се продава във вида в който е закупен без да е пудрен и гласен! Реална кола в отлично състояние!", което малко не ми вдъхва доверие. Ще съм благодарен, ако някой от другите колеги във Форума има свободно време и желание да ми прави компания за един оглед по-нататък. Ще почерпя за което! Благодаря Поздрави!
×
×
  • Създай нов...