Jump to content

Dim4ev

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Dim4ev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V R20A2 2009
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, ако не е късно искам да поръчам https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1.html Вид и количество: Honda ATF DW-1 1х4L Стойност на поръчката: (54.56)*1.9675 = 107.35 лв Начин на плащане - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - чрез куриер*
  2. Смених компресора с нов+нов радиатор и дехидратор.Общо ми излезе 750лв. С 1 година гаранция.
  3. Колега дали ще можеш и на мен да помогнеш,СH : KFB24003708.Номера изкарах от меню Navi.ECU Kъде ли не го търсих този ПИН код из колата.Книжка нямам. нито залепени стикери. ЦРВ 2009.
  4. Здравейте, от няколко месеца съм с CRV 3 2.0i, когато го взех беше още студено и не разбрах,че климатика не работи.После заредих 100гр. фреон и заработи перфектно.Преди няколко дни пътувахме и внезапно спря да духа студено.До колкото видях ,компресора спря и не включва.Появи се и една лека вибрация при ремъка. Закарах я на един майстор провери Релето ,после чу шум от към ремъка,шайбата , нещо притраква, каза че компресора е за смяна,шийката била разбита.Отивам при др. майстор ,потвърди ми диагнозата,а нямаше никаква индикация,че нещо с компресора не е наред. Да търся ли някои др. да разглобим компресора и да проверим диагнозата или да купувам нов както ме посъветваха? Здравейте, от няколко месеца съм с CRV 3 2.0i, когато го взех беше още студено и не разбрах,че климатика не работи.После заредих 100гр. фреон и заработи перфектно.Преди няколко дни пътувахме и внезапно спря да духа студено.До колкото видях направо компресора спря и не включва.Появи се и една лека вибрация при ремъка. Закарах я на един майстор провери Релето ,после чу шум от към ремъка,шайбата , нещо притраква, каза че компресора е за смяна,шийката била разбита.Отивам при др. майстор ,потвърди ми диагнозата,а нямаше никаква индикация,че нещо с компресора не е наред. Да търся ли някои др. да разглобим компресора и да проверим диагнозата или да купувам нов както ме посъветваха?
  5. Здравейте,колеги.Ще пиша тук,за да не пускам нова тема.От скоро се сдобих с CRV 3 gen. Имам въпрос относно записването на DVD за навигацията постната от колегата с линка от руския тракер.Пробвах и с Nero и Imgburn-a нещо немога да се оправя.Ако мойе някой по-запознат малко по-подробно да обясни
×
×
  • Създай нов...